Samsung: Δοκιμάζει tablet με τεράστια οθόνη 18.4 ιντσών

0
Η Samsung μας έχει συνηθίσει να μην φοβάται να κάνει πράγματα που την δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζουν εξωφρενικά στην αγορά. Ένα παράδειγμα ήταν η κριτική που δεχόταν για το μέγεθος της οθόνης στην σειρά Note και όχι μόνο, και τελικά σήμερα οι 5.5 και 6 ίντσες έχουν υιοθετηθεί σχεδόν από όλους.

Τι γίνεται όμως στα tablets; Μετά την αύξηση των ιντσών στα smartphones, το επόμενο βήμα είναι να δούμε και τεράστια tablets; Αυτό φαίνεται να δοκιμάζει η Samsung η οποία εισήγαγε για δοκιμή στην Ινδία tablets με οθόνη 18.4 ιντσών.

Τα έγγραφα δείχνουν συνολική τιμή 3261 ευρώ, που σημαίνει 465 ευρώ το κάθε ένα. Η τιμή φαίνεται πολύ οικονομική, αλλά λογικά είναι για τα protoypes και όχι η τιμή για τους καταναλωτές, διότι με τόσο μεγάλη οθόνη σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι τόσο οικονομικό.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του γιγάντιου tablet, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Μετά τις δοκιμές και τις αξιολογήσεις, η παρτίδα θα καταστραφεί λογικά για να αποφευχθούν οι διαρροές και είναι πιθανό να μην το δούμε ποτέ στην αγορά. Θα θέλατε όμως ένα τέτοιο tablet;


Samsung tablet


Πηγή


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top