LG V10: Μάθε τι νέο φέρει η δεύτερη οθόνη

0
Με το LG V10 η LG παρουσίασε για πρώτη φορά τη δευτερεύουσα οθόνη (secondary display), μια ξεχωριστή περιοχή στο πάνω μέρος της κύριας οθόνης η οποία λειτουργεί ανεξάρτητα και μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να παραμένει always on, χωρίς να επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας.
Όταν η κύρια οθόνη είναι κλειστή, ο χρήστης μπορεί να ορίσει να βλέπει στη δευτερεύουσα περιοχή της οθόνης την ημερομηνία, την ώρα, τον καιρό, την κατάσταση της μπαταρίας, ή να τοποθετεί σε αυτήν τα shortcuts των αγαπημένων του εφαρμογών, όταν η κύρια οθόνη είναι ανοικτή.
Όταν απολαμβάνει μια ταινία ή παίζει ένα παιχνίδι στο LG V10, η δευτερεύουσα οθόνη τον ειδοποιεί για εισερχόμενα μηνύματα ή κλήσεις, διακριτικά και χωρίς να διακόπτει την προβολή του περιεχομένου της κύριας οθόνης, ώστε να μπορεί να αγνοήσει την ειδοποίηση χωρίς να σταματήσει αυτό που κάνει ή να διακόψει και να απαντήσει στο εισερχόμενο μήνυμα ή κλήση.
Το LG V10 έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης Quad-HD, ενώ η δεύτερη βοηθητική οθόνη είναι 2.1 ιντσών με ανάλυση 1040×160 pixels.
Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAΜ 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (+microSD), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button, Hi-Fi DAC. Έχει αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh, Android 5.1.1 Lollipop, κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.8.
            
LG V10 revealed Greece


Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top