Google Maps: Από σήμερα διαθέτει offline navigation και αναζήτηση

0
Τον Μάιο στο Google I/O, μια από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις ήταν ότι το Google Maps θα φέρει οffline αναζήτηση και navigation. Τελικά σχεδόν ένα εξάμηνο μετά, το χαρακτηριστικό γίνεται διαθέσιμο από σήμερα, αν και το Google Maps για το Android παρείχε κάποιες βασικές offline λειτουργίες εδώ και χρόνια.

Το νέο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργεί άψογα με την online έκδοση του Google Maps, επιτρέποντας στα δεδομένα του κινητού να χρησιμοποιούνται ή όχι, χωρίς να διακόπτουν τη λειτουργία της εφαρμογής. Η κυκλοφορία των νέων features ξεκινά από σήμερα στο Android και για το iOS, η Google λέει ότι θα έρθουν σύντομα.

Η επιλογή να αποθηκεύσεις συγκεκριμένες περιοχές στο Google Maps, υπήρχε από το 2012, αλλά είναι η πρώτη φορά που υπάρχει η δυνατότητα πλοήγησης και αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι αν αποθηκεύσεις την πόλη που μένεις, μπορείς να κάνεις αναζήτηση για ένα εστιατόριο, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο internet. Λόγω εξοικονόμησης χώρου οι επιχειρήσεις θα έχουν μέσα αποθηκευμένα τηλέφωνα, ονόματα, βαθμολογία, αλλά όχι φωτογραφίες και σχόλια χρηστών.



Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top