Revols: Τα ακουστικά που παίρνουν το σχήμα του αφτιού σε 60″

0
Στην αγορά υπάρχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά στα ακουστικά, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να διαλέξεις αυτά που θα σου ταιριάξουν απόλυτα. Υπάρχουν εταιρείες που σου προσφέρουν custom-made ακουστικά, αλλά αυτό φυσικά θα σου κοστίσει αρκετά.

Για όσους θέλουν ακουστικά που θα ταιριάξουν τέλεια στο αφτί τους και δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν μια περιουσία, έρχεται μια νέα καμπάνια στο Kickstarter. Πρόκειται για τα ακουστικά Revols τα οποία κοστίζουν 300 δολάρια, όσοι όμως υποστηρίξουν την καμπάνια θα τα πάρουν φθηνότερα.

Αυτό που κάνει τα Revols να ξεχωρίζουν είναι ότι μπορούν μέσα σε 60 δευτερόλεπτα να πάρουν το σχήμα του αφτιού και να εφαρμόσουν τέλεια σε όποιον τα φορέσει. Αυτό γίνεται χάρη στο υλικό που είναι κατασκευασμένα, καουτσούκ το οποίο είναι μαλακό και εύπλαστο.

Βάζεις τα ακουστικά στο αφτί και στη συνέχεια τα συνδέεις με το ειδικό app στο κινητό. Τότε πατάς ένα κουμπί που θα στείλει ένα ηλεκτρικό σήμα στα ακουστικά προκειμένου να αρχίσει να σκληραίνει το υλικό. Ουσιαστικά η διαδικασία αυτή διαμορφώνει τα ακουστικά ανάλογα με το σχήμα του κάθε αφτιού.

Τα ακουστικά θα έχουν drivers από την ιαπωνική Onkyo, θα είναι ασύρματα, η μπαταρία διαρκεί έως και 8 ώρες, ενώ η διάρκεια μπορεί να επεκταθεί μέσω εξωτερικής μπαταρίας.

Το project ζητά χρηματοδότηση 100.000 δολαρίων, έχει καταφέρει να φτάσει στα 277.683 δολάρια, ενώ απομένουν 58 μέρες μέχρι τη λήξη της καμπάνιας.

Μπορείτε να δείτε την καμπάνια στο Kickstarter: Revols





Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top