Samsung Galaxy S7: Ξεκίνησε η ανάπτυξη του firmware;

0
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και όσο πλησιάζουμε στο 2016 τόσο η θεματολογία θα παίρνει φωτιά γύρω από το Samsung Galaxy S7, το οποίο σύμφωνα με την τελευταία φημολογία, μετά την έναρξη της παραγωγής του Exynos 8890 έχουμε και την ανάπτυξη του firmware της ναυαρχίδας της Samsung.

Μπορεί να μην είναι ακόμα επίσημο, αλλά πιστεύεται πως η παρουσίαση του Galaxy S7 θα γίνει στις αρχές του 2016, με τη φημολογία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής να παίρνει κυριολεκτικά «φωτιά», ενώ είναι μεγάλο ερωτηματικό το αν η θύρα επέκτασης της εσωτερικής μνήμης με τη χρήση καρτών microSD θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή.
Είναι αλήθεια ότι πολλοί απογοητεύτηκαν με την έλλειψη αυτή στη σειρά των Galaxy S6 αλλά και Note 5, κατηγορώντας τη Samsung ότι ακολουθεί τα μονοπάτια της Apple σχετικά με το σχεδιασμό κομψών και πολύ λεπτών συσκευών θυσιάζοντας χαρακτηριστικά τα οποία οι χρήστες δε θέλουν να χάσουν.

Μένει να δούμε τελικά τι θα περιλαμβάνει το Samsung Galaxy S7, ενώ προς το παρόν έχουμε σοβαρή διαρροή πληφοροριών σχετικά με την ανάπτυξη του Firmware της επόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας, με τη δουλειά να έχει ξεκινήσει ένα μήνα νωρίτερα από την περσινή αντίστοιχη περίοδο αναφορικά με την ανάπτυξη του Firmware για το Galaxy S6. Η ανάπτυξη των Firmware με κωδικό G930FXXU0AOK6 και G935FXXU0AOK6 φημολογείται ότι ξεκίνησε και δείχνει πως θα έχουμε και φέτος δύο εκδόσεις, πιθανόν μια επίπεδη και μια με κυρτή οθόνη, με ημερομηνία διάθεσης νωρίτερα από την αντίστοιχη του Galaxy S6.

Samsung Galaxy S6 lifestyle



Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top