Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ.

0
Εδώ και καιρό περιμέναμε από την ελβετική Tag Heuer να ανοίξει τον δρόμο των smartwatches για τους παραδοσιακούς ωρολογοποιούς. Τελικά ανακοίνωσε το Tag Heuer Connected το οποίο πρέπει να πείσει τους χρήστες ότι χρειάζονται να αγοράσουν ένα Android Wear smartwatch αξίας 1500 δολαρίων την ώρα που υπάρχουν επιλογές με κάτω από 400 δολάρια.

Προφανώς η εταιρεία δεν απευθύνεται στην μεγάλη γκάμα των χρηστών, ενώ αυτό που πληρώνεις κυρίως είναι το όνομα του ρολογιού.

Από άποψη design δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές από τα Tag Heuer Carrera τα οποία κοστίζουν περισσότερα. Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί τιτάνιο, έχει διάμετρο 46 χλστ. ενώ υπάρχουν 6 διαφορετικά λουράκια να επιλέξεις. Κάτω από την οθόνη από ζαφείρι υπάρχει Intel επεξεργαστής και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα.

Έχει ανάλυση οθόνης 360 x 360 pixels (240 ppi), διπύρηνο επεξεργαστή 1.6 GHz Intel, Wi-Fi, Bluetooth, 1GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 4GB και μπαταρία 410mAh. Έχει πιστοποίηση IP67 για να αντέχει σε νερό και σκόνη, ενώ μπορεί να συνδεθεί με Android 4.3 και άνω ή iOS 8.2 και άνω.

Η Tag Heuer έχει σχεδιάσει τρία watch faces (world time, 3-hand dial, χρονογράφος) ενώ έχει αναπτύξει και κάποιες εφαρμογές για ξυπνητήρι, ρολόι και χρονόμετρο. Από τη στιγμή που τρέχει Android Wear, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλα τα watch faces και εφαρμογές που διαθέτει η πλατφόρμα.

Το Tag Heuer Connected είναι το πώτο luxury Android Wear smartwatch το οποίο έχει τέτοια τιμή και μπορεί να θεωρηθεί κατά κάποιον τρόπο αντίπαλος του Apple Watch Edition. Θα είναι διαθέσιμο από σήμερα στο online κατάστημα της Tag Heuer και σε διάφορες μπουτίκ ανά τον κόσμο.












Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top