Windows 10 Mobile: Βρίσκεται στο 7% των συσκευών

0
Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για ανομοιογένεια στο Android οικοσύστημα, αλλά και τα Windows αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, παρόλο που δεν είναι μεγάλο ακόμα το μερίδιο αγοράς smartphones με Windows 10 Mobile ή κάποια παλαιότερη εκδοχή του λειτουργικού της Microsoft. 

Έτσι, η AdDuplex μας προσφέρει μία έκθεση για το πόσο γρήγορα προχωρά η μετάβαση στο Windows 10 Mobile. H αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και υπολογίζεται ότι Windows 10 Mobile μπορεί να βρει κανείς στο 7% των smartphones με Windows. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με κάποια έκδοση developer preview, ενώ μετά την έναρξη των πωλήσεων για τα Microsoft Lumia 950 και 950 XL αναμένεται να αλλάξουν τα ποσοστά που έδειξε η AdDuplex. Στα στοιχεία της πάντως εμφανίζεται κυρίαρχο το Windows Phone 8.1, όπως θα ήταν αναμενόμενο, άλλωστε, το οποίο μπορεί να το συναντήσει κανείς στο 78,9% των συσκευών, ένα ποσοστό 9,1% έχει Windows Phone 8.0, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι συναντά κανείς ένα ποσοστό 5% με Windows Phone 7.

Αναφορικά με την πιο εμπορικό Windows smartphone, τα στοιχεία της AdDuplex δείχνουν ότι από όλα τα Windows smartphones που μπορεί να βρει κανείς στον κόσμο, το Nokia Lumia 520 κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς με 14,6% στο Windows οικοσύστημα, ενώ τη δεύτερη θέση κατακτά το Microsoft Lumia 535. Υπάρχει στα στοιχεία της AdDuplex ένα αδιευκρίνιστο ποσοστό 34,4% από μάρκες που δεν είναι γνωστές.


AdDuplex-Windows-10-spread-data

AdDuplex-Windows-10-devices


Πηγή





Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top