Xiaomi Mi laptop: Απρίλιο με MacBook-like design, Intel Core i7 και 8GB RAM;

0
Η Xiaomi έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τα κινητά που κυκλοφόρησε, έγινε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες startups και κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κινέζικης αγοράς. Όμως δεν θέλει να περιοριστεί μόνο στα smartphones. Από το 2014 ακούγονται οι πληροφορίες ότι θα λανσάρει δικό της laptop.

Φαίνεται ότι ο Κινέζος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κυκλοφορία του Laptop. Oι νέες φήμες λένε ότι η Xiaomi εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς στο νέο τμήμα που δημιούργησε ειδικά για PC. Οπότε, αν κυκλοφορήσει Lapotop θα είναι ένα καθαρά δικό της προϊόν και όχι κάποια rebranded συσκευή, όπως είχε ακουστεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει design που μοιάζει στα MacBook της Apple. Από χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα έχει LED οθόνη 15.6 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, τέταρτης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7, μνήμη RAM 8GB, Nvidia GeForce GTX 760M και 2GB video memory.

Αντί για Windows θα έχει Linux για να μην ανέβει η τιμή του, η οποία φημολογείται ότι θα είναι στα 466 δολάρια, την ώρα που αντίστοιχες συσκευές από Asus και Lenovo κυμαίνονται ξεπερνούν τα 1000 δολάρια.

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τίποτα, αλλά αν οι πληροφορίες για το Xiaomi Mi laptop, ισχύουν, θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή πρόταση. Να πούμε ότι υπάρχουν φήμες για 12.5 και 13.3 ιντσών laptop, οπότε η τιμή των 466 δολ. μπορεί να αναφέρεται σε κάποιο από αυτά τα μοντέλα.










Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top