H Razer παρουσίασε την Stargaze Camera

0


H πιο ανεπτυγμένη κάμερα στον κόσμο, η Razer Stargazer παρουσιάζεται

Σήμερα στο CES 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas, η Razer παρουσίασε το καινούργιο Razer Stargazer. Η εταιρία επισήμανε ότι διαθέτει την πιο ανεπτυγμένη κάμερα στο κόσμο με framerate στα 60 fps, για ποιότητα video της τάξης των 720p, επιδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το παλαιότερες των 30 fps.



Η Razer πρόσθεσε ότι η κάμερα έχει τη δυνατότητα high-definition 1080p video / 30 fps, αυτόματο noise-cancelling, ενώ διαθέτει δίο μικρόφωνα. Κάτι αρκετά παράξενο, είναι πως η Stargazer απαιτεί Windows 10.Χρησιμοποιεί τη RealSense SR399 κάμερα της Intel και υπόσχεται επιδόσεις που κόβουν την ανάσα .Όπως πολύ σωστά θα μαντέψατε φυσικά η κάμερα απευθύνεται κυρίως σε streamers.





Μια ακόμα ευχάριστη προσθήκη αποτελεί στο Razer Stargazer είναι ότι έχει τη δυνατότητα Dynamic Background Removal η οποία εξαλείφει την ανάγκη χρήσης μεγάλων Green Screen από τους streamers. Η RealSense τεχνολογία της Intel δίνει τη δυνατότητα στη κάμερα να καταλαβαίνει και να διαχωρίζει το προσκήνιο απ’ το παρασκήνιο. Αυτό το χαρακτηριστικό συνεργάζεται με δημοφιλή λειτουργικά streming όπως τα OBS, XSplit και Razer Cortex: Gamecaster.



Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της Stargazer είναι το 3D scanning προσώπων και αντικειμένων, θα δουλεύουν out-of-the-box, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μεταφέρουν αληθινά αντικείμενα στον ψηφιακό κόσμο σε Full-HD. Αυτό μας υπόσχεται νέες δυνατότητες στη δημιουργία παιχνιδιών, καθώς τα 3D αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε game engines όπως η Unity.



Product features:
Ultra-high 60 frames per second capture optimized for streaming (720p max)
Max 1080p HD video capture
Automatic noise cancelling dual array mic
Dynamic Background Removal
3D scanning
Facial/gesture recognition
Flexible clip for laptops and desktop monitors

Technical specifications:
Intel 6th Generation Core processor
USB 3.0 connectivity
Windows 10 only

Η Razer καυχήθηκε ότι η κάμερα έχει την πιο εξελιγμένη αναγνώριση προσώπου και χειρονομιών, με μέχρι και 78 σημεία στο πρόσωπο και 22 στο κάθε χέρι. Η Stargazer θα βγει στην αγορά το δεύτερο τετράμηνο του 2016 (Απρίλιο έως Ιούνιο) και θα κοστίζει 200$ / 239,99€.







Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top