Mad Truckers – Review

0
Το Mad Truckers είναι ένα παιχνίδι δράσης, που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Gametop πατώντας εδώ .Το παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς φόβο κακόβουλου λογισμικού, εντελώς δωρεάν και ολοκληρωμένο, όπως όλα τα παιχνίδια της εταιρίας. . Είναι συμβατό σε όλους τους υπολογιστές λόγο των μικρών απαιτήσεων που έχει και πιάνει μόλις 62,5 ΜΒ στον δίσκο σας.

Gameplay

Στο Mad Truckers παίζετε τον ρόλο ενός οδηγού νταλίκας που πρέπει να φέρει εις πέρας αποστολές, μεταφέροντας τρόφιμα σε διάφορες περιοχές. Ο χρόνος όμως δεν είναι πάντα με το μέρος σας γιαυτό πρέπει να ήσαστε γρήγοροι και ευέλικτοι, αποφεύγοντας τα άλλα οχήματα. Κάθε πρόσκρουση με άλλο όχημα σας στοιχίζει πόντους από το health σας. Θα συναντήσετε ακόμα και κακοποιούς οι οποίοι σας πυροβολούν χωρίς ενδοιασμούς. Διασχίζετε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας περνώντας βραχώδης περιοχές, μικρές πόλεις και πρασινισμένα λιβάδια. Η νταλίκα σας είναι παντός καιρού και θα ταξιδεύετε μαζί της με λιακάδα, χιόνια και βροχές.

Ξεκινώντας το παιχνίδι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στο training mode όπου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον χειρισμό του παιχνιδιού, και στο campaign όπου πρέπει να ολοκληρώσετε 15 αποστολές. Η κάθε αποστολή «ξεκλειδώνει» ολοκληρώνοντας την προηγούμενη. Με την ολοκλήρωση κάθε αποστολής, εξοικονομείτε χρήματα για να μπορέσετε να αναβαθμίσετε την νταλίκα σας. Μπορείτε να της αλλάξετε χρώμα και της προσθέσετε ανταλλακτικά ανεβάζοντας την απόδοσή της.





Γραφικά/Ήχος

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ικανοποιητικά. Μικρές πόλεις, πρασινάδα, μεγάλοι βράχοι, διαβάσεις τρένων. Στο ταξίδι πότε θα σας συνοδεύουν οι νυφάδες χιονιού που πέφτουν και πότε η βροχή. Μπορείτε να επιλέξετε την ανάλυση του παιχνιδιού ανάμεσα στα 640×480 και 1366×768, το color depth 16 ή 32 bit, καθώς και αν θέλετε να παίξετε σε πλήρη οθόνη ή «παράθυρο».

Ο ήχος του παιχνιδιού είναι πολύ καλός. Σαν κλασσικοί νταλικιέρηδες που είσαστε δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική country από το όχημα σας. Αυτήν θα έχετε παρέα σε όλα τα ταξίδια σας μαζί με ήχους φρεναρίσματος, πυροβολισμών και σειρήνες περιπολικών.

Ο χειρισμός του παιχνιδιού γίνεται με τα βελάκια του πληκτρολογίου σας: με το πάνω αυξάνετε ταχύτητα, και με το αριστερό και δεξί στρίβετε το όχημα. Στο πάνω μέρος της οθόνης θα δείτε την μπάρα της ζωής σας, την μπάρα του distance και τον χρόνο που σας απομένει για την ολοκλήρωση της αποστολής. Στο κάτω μέρος βλέπετε την μπάρα ζωής του οχήματος που χτυπάτε, και το κοντέρ της ταχύτητας σας.

Overview

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης που θα άξιζε τον κόπο βέβαια να έχει περισσότερες αποστολές και διάρκεια. Τα όμορφα γραφικά και η καταπληκτική country μουσική θα σας κρατήσουν «κολλημένους» στις οθόνες σας.
Θετικά

Όμορφα γραφικά, καταπληκτική μουσική και δυνατότητα αναβάθμισης του οχήματος σας.
Αρνητικά

Μικρό σε διάρκεια, λίγες αποστολές.

Ένα παιχνίδι δράσης, από την GameTop.com

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης που θα άξιζε τον κόπο βέβαια να έχει περισσότερες αποστολές και διάρκεια. Τα όμορφα γραφικά και η καταπληκτική country μουσική θα σας κρατήσουν "κολλημένους" στις οθόνες σας.

Gameplay  6

Γραφικά    6

Ήχος         7

Διάρκεια   5





πηγη





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top