Η LG παρουσιάζει έξυπνες οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις υψηλών προδιαγραφών

0
H LG πιστή στη δέσμευσή της για «Καινοτομία για μια Καλύτερη Ζωή» (Innovation for a Better Life) εγκαινίασε το εντυπωσιακό showroom στα headquarters της εταιρείας στο Μιλάνο παρουσιάζοντας τις νέες της προϊοντικές προτάσεις και τεχνολογίες στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών. Με καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των καταναλωτών, η LG και φέτος στοχεύει να προσφέρει καινοτομία για μια καλύτερη ζωή μέσα από προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής.

LG Συσκευές Οικιακής Ψυχαγωγίας

4K HDR OLED – Σχεδιασμός ‘Picture-On-Glass’, βελτιωμένη τεχνολογία HDR και εκπληκτική απόδοση χρωμάτων

Η ολοκληρωμένη σειρά τηλεοράσεων LG OLED για το 2016 αποτελείται από οκτώ μοντέλα, με το κορυφαίο μοντέλο LG G6 77 ιντσών να έχει βραβευτεί με το ’2016 CES Best of Innovations Award’.

Οι τηλεοράσεις OLED της LG ενσωματώνουν τεχνολογίες όπως πάνελ OLED, ανάλυση 4K και κωδικοποίηση high dynamic range (HDR), την υλοποίηση της οποίας στις G6 και E6 η LG την ονομάζει ως ‘HDR Pro’. Επιπλέον, οι LG G6 και LG E6 είναι οι πρώτες τηλεοράσεις της LG που διαθέτουν το μοναδικό σχεδιασμό ‘Picture-On-Glass’ της LG, ο οποίος συνδυάζει ένα εξαιρετικά λεπτό πάνελ OLED πάχους 2.57 χιλιοστών με διάφανο πίσω κάλυμμα και ένα ηχοσύστημα εμπρόσθιας προβολής. Όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων LG OLED του 2016 διαθέτουν τη σφραγίδα ‘Ultra HD Premium’, με την οποία το UHD Alliance πιστοποιεί ότι ικανοποιούνται οι απαιτητικές προδιαγραφές που έχει θέσει, σε σχέση, μεταξύ άλλων, με την ανάλυση, τη δυναμική περιοχή, τη μέγιστη φωτεινότητα, τις διαβαθμίσεις του μαύρου, τη διευρυμένη χρωματική παλέτα, και την ποιότητα του ήχου. Η νέα σειρά των τηλεοράσεων της LG υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα format HDR, τα οποία έχουν υιοθετήσει οι κορυφαίοι τηλεοπτικοί σταθμοί, κινηματογραφικά στούντιο και κατασκευαστές καταναλωτικών ηλεκτρονικών στον κόσμο, όπως το HDR10 και το Dolby Vision.


LG-OLED


Υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4Κ τηλεοράσεις με λειτουργία HDR με βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και δυναμικά χαρακτηριστικά

Επιπροσθέτως, στην κορυφή της σειράς τηλεοράσεων με πάνελ IPS της εταιρείας είναι τα μοντέλα LG UH9500 65 ιντσών και LG UH9550 86 ιντσών, αλλά και οι τηλεοράσεις LG UH8500 65 ιντσών και LG UH8550 75 ιντσών. Όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων SUPER UHD προσφέρουν προηγμένη ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά για τη βελτίωση του ήχου, συμπεριλαμβάνοντας τη λειτουργία HDR (high dynamic range) και τον ελκυστικό σχεδιασμό της LG ‘ULTRA Slim’.

Οι τηλεοράσεις UHD HDR της LG διαθέτουν το πιο προηγμένο πάνελ IPS της βιομηχανίας, με καινοτομίες όπως οι τεχνολογίες ‘True Black Panel’ και ‘Contrast Maximizer’. Το χαρακτηριστικό ‘True Black Panel’ αποτελεί μία αποκλειστική τεχνολογία που μειώνει τις αντανακλάσεις και βελτιώνει το λόγο αντίθεσης για ακόμα πιο άνετη εμπειρία θέασης. Το χαρακτηριστικό ‘Contrast Maximizer’ αποδίδει ακόμα μεγαλύτερο βάθος και αντιθέσεις, κάνοντας τα αντικείμενα της εικόνας να ξεχωρίζουν από το φόντο τους.

Το ‘HDR Plus’ αποτελεί την τεχνολογία που επιτρέπει στις τηλεοράσεις LG UH9500 και LG UH9550 να προβάλλουν περιεχόμενο 4K HDR, όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Επιπλέον, η τεχνολογία ‘LG ULTRA Luminance’ ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR ενώ χάρη στις συμβατές με HDR θύρες HDMI και μία μηχανή μετατροπής SDR σε HDR, οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο σχεδόν HDR ποιότητας από οποιαδήποτε συνηθισμένη πηγή.


LG-UHD-TV


WebOS 3.0 με ενισχυμένη συνδεσιμότητα με φορητές συσκευές για πρόσβαση από απόσταση και περισσότερες επιλογές περιεχομένου


Όλες οι νέες σειρές Smart τηλεοράσεων της LG διαθέτουν τη νέα LG webOS 3.0 πλατφόρμα η οποία σχεδιάστηκε προκειμένου να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης και να επιτρέπει ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη περιήγηση στις λειτουργίες της τηλεόρασης. Με αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο, η webOS 3.0 συνεχίζει να προσφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά που την κατέστησαν τόσο αγαπητή στο κοινό, ενώ ταυτόχρονα εισάγει νέες καινοτομίες που απευθύνονται σε ακόμα περισσότερους χρήστες.


Η πλατφόρμα προσφέρει τρία ‘έξυπνα’ χαρακτηριστικά: τις λειτουργίες ‘Magic Zoom’, ‘Magic Mobile Connection’ και το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο ‘Magic Remote’, φέρνοντας την εμπειρία χρήσης σε εντελώς νέο επίπεδο. Η λειτουργία Magic Zoom επιτρέπει τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας, ενώ με τη λειτουργία Magic Mobile Connection, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν εύκολα το κινητό τους με την τηλεόραση LG SMART μέσω της εφαρμογής ‘LG TV Plus’ και να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της συσκευής τους από την οθόνη της. Τέλος, το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote σχεδιάστηκε για να ελέγχει ακόμα καλύτερα τα set-top boxes (STB), με την προσθήκη κουμπιών. Το χαρακτηριστικό ‘Screen Remote’ έχει επίσης επανασχεδιαστεί για να απλοποιεί το περιβάλλον χρήσης για λιγότερες καθυστερήσεις και περισσότερη άνεση.


Εστιάζοντας στις τεχνολογίες τηλεόρασης που συνδέονται άμεσα με την ποιότητα της εικόνας και του ήχου της συσκευής, οι σειρές τηλεοράσεων της LG οδηγούν την οικιακή ψυχαγωγία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο καινοτομίας.

LG Οικιακές Συσκευές

Η Τεχνολογία TurboWash, το Σύστημα Centum και η τεχνολογία TrueSteam από την LG αλλάζει τα δεδομένα στην πλύση

Η επαναστατική τεχνολογία TurboWash™ της LG θέτει νέα δεδομένα στην πλύση των ρούχων, αφού προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαριότητας, ολοκληρώνοντας έναν κανονικό κύκλο πλύσης βαμβακερών μισού φορτίου σε λιγότερο από μία ώρα, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και νερό. Χάρη στο σύστημα ‘Jet Spray’ που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικά, για πεντακάθαρα ρούχα σε 59 μόλις λεπτά, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση. Eπίσης, η τεχνολογία LG TrueSteam™, βοηθά στη μείωση των αλλεργιογόνων έως και 99,9% και αποστειρώνει τα ρούχα από τα βακτήρια, ενώ η λειτουργία Steam Refresh™ φρεσκάρει τα ρούχα σε μόλις 20 λεπτά. Τέλος, το καινοτομικό σύστημα ανάρτησης Centum System™, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης αποτελεί την τελευταία καινοτομία της εταιρεία ενώ η ανθεκτικότητα του συστήματος υπογραμμίζεται και από την 20-ετή εγγύηση που προσφέρει η LG για την καλή λειτουργία του.


LG_WASHING-MACHINE-G+


Πλυντήρια – στεγνωτήρια Eco-Hybrid

Ο συνδυασμός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου είναι μια δημοφιλής επιλογή στην Ευρώπη. Η LG, χάρη στα πλυντήρια-στεγνωτήρια Eco-Hybrid με τις ευέλικτες και καινοτόμες λειτουργίες και την υψηλή απόδοση, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μέσω της τεχνολογίας Eco Hybrid καθίσταται εφικτή η επιλογή ανάμεσα στην εξοικονόμηση νερού και στη μείωση του χρόνου του κύκλου στεγνώματος, ανάλογα με τις προτεραιότητες του χρήστη. Η LG προσφέρει μια πλήρη σειρά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων σε διάφορους συνδυασμούς χωρητικότητας, όπως 12kg/8kg, 10,5kg/7kg, 9kg/6kg, 8kg/5kg, 8kg/4kg καλύπτοντας έτσι πλήρως τις ανάγκες διαφόρων τύπων καταναλωτή.


LG_WAS~2

Σειρά πλυντηρίων G+

Το νέο πλυντήριο εμπρόσθιου φορτίου G+ προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα ενώ είναι πιο ανθεκτικό και πιο εξελιγμένο από ποτέ και διαθέτει το μοναδικό συρτάρι ‘MINI Wash’ κάτω από την κύρια μονάδα της συσκευής. Το κανονικό πλυντήριο αναλαμβάνει τον κύριο όγκο της πλύσης, ενώ το μίνι πλυντήριο-συρτάρι, το οποίο βρίσκεται στη βάση της συσκευής και θα πωλείται και ξεχωριστά, μπορεί να προγραμματιστεί σε διαφορετικό πρόγραμμα. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να πλένουν και λιγότερα ρούχα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να γεμίσει ο κάδος του μεγάλου πλυντηρίου. Το μίνι πλυντήριο-συρτάρι είναι ιδανικό για το πλύσιμο ευαίσθητων ρούχων που απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση, όπως είναι τα εσώρουχα ή τα μωρουδιακά ρούχα.

LG Styler

Πρωτοποριακό οικιακό σύστημα ατμού το οποίο φρεσκάρει τα ρούχα, απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές και μικρόβια. Η νεότερη έκδοση του LG Styler μπορεί να φρεσκάρει μέχρι και έξι διαφορετικά ρούχα, πέντε στην κύρια μονάδα, αλλά και ένα παντελόνι με τη λειτουργία ‘Pants Crease Care’. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, κάθε παντελόνι φρεσκάρεται, ενώ αποκτά άψογη τσάκιση. Επίσης, διαθέτει το σύστημα ατμού ‘Moving Hanger’ το οποίο μπορεί να φρεσκάρει μέχρι και πέντε διαφορετικά κομμάτια, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό ατμού και περιστροφικής κίνησης (220 RPM) για να αφαιρέσει ζάρες και οσμές.


LG_STYLER


Γραμμικός συμπιεστής Inverter (Inverter Linear Compressor) για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετική άνεση με διπλή καινοτομία Door-in-Door

Στον τομέα των ψυγείων, η LG παρουσίασε την ολοκληρωμένη σειρά των ενεργειακά αποδοτικών ψυγείων της, εξοπλισμένων με τεχνολογία γραμμικού συμπιεστή Inverter Linear Compressor, που παρέχουν υψηλότερη αξιοπιστία και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, με ακόμα λιγότερο θόρυβο, αλλά και το νέο ψυγείο με διπλή καινοτομία Door-in-Door, που επιτρέπει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο, μειώνοντας την απώλεια του ψυχρού αέρα.

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στο showroom ο Άρης Κουτελός, Managing Director της LG Electronics Hellas. «
«Κάθε χρόνο, στην LG αναζητούμε τρόπους για τη δημιουργία των ιδανικών προϊόντων τόσο στον τομέα των οικιακών συσκευών όσο και της οικιακής ψυχαγωγίας. Μέσα από αυτή την αναζήτηση έρχεται και η υλοποίηση της τεχνολογικής προόδου και τα ακόμα μεγαλύτερα βήματα που κάνουμε για υψηλό σχεδιασμό. Οι νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα προϊόντα μας επιβεβαιώνουν ότι η LG, πιστή στη δέσμευσή της για Καινοτομία για μία Καλύτερη Ζωή, προσφέρει στους καταναλωτές οικιακές συσκευές και συστήματα ψυχαγωγίας που διακρίνονται για την καινοτομία, την άνεση που προσφέρουν, την αξιοπιστία και τη σχεδιαστική υπεροχή τους».



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top