Stellar Tactics: Ένα πολλά υποσχόμενο RPG

0


Στο Steam Greenlight μπορεί κανείς να βρει μερικούς πολύ ενδιαφέροντες τίτλους. Μια τέτοια περίπτωση είναι το Stellar Tactics, που όπως καταλαβαίνουμε από τον τίτλο θα εκτυλίσσεται στο διάστημα. Πρόκειται για ένα RPG, στο οποίο διάφοροι οίκοι πολεμούσαν για την κυριαρχία στην Γη. Κατέληξαν όμως σε μια αναγκαστική ειρήνη όταν ο πλανήτης χτυπήθηκε πρώτα από έναν θανατηφόρο ιό και μετά από έναν κομήτη. Έτσι σταμάτησαν τις εχθροπραξίες και έχτισαν όσο πιο γρήγορα έναν στόλο, με σκοπό να βρουν έναν άλλον πλανήτη τον οποίο θα αποκαλούν σπίτι. Η αναζήτηση αυτή διήρκεσε αρκετά χιλιάδες χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα η ανθρωπότητα βρισκόταν μέσα σε κρυογενετικούς θαλάμους, χωρίς να γνωρίζουν πως κατά την διάρκεια του ταξιδιού υπέστησαν μεταλλάξεις που τους έδωσαν νέες δυνάμεις. Εδώ έρχεται ο πρωταγωνιστής, ο οποίος καλείται μαζί με την ομάδα του να ερευνήσουν ένα μέρος του στόλου τους για κάποιον άγνωστο λόγο. Από εκεί ξεκινάει μια περιπέτεια επικών διαστάσεων.



Σύμφωνα με τους δημιουργούς του παιχνιδιού, το σύστημα μάχης θα είναι turn-based. Όμως δεν μένουν εδώ, καθώς θα μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας ένα από τα 40 διαστημόπλοια, με τα οποία θα μετακινήστε στο αχανές σύμπαν του παιχνιδιού. Όσον αφορά το σύμπαν, οι δημιουργοί έχουν στόχο να βάζουν συνεχώς νέο υλικό για να διατηρηθούν για αρκετά χρόνια, άρα σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να προετοιμαστείτε αναλόγως. Από την στιγμή που υπάρχουν διαστημόπλοια, θα πρέπει να υπάρχει εξερεύνηση, εμπόριο αλλά και πειρατεία. Ασφαλώς αυτές οι επιλογές βασίζονται ξεκάθαρα στον εκάστοτε παίκτη. Το παιχνίδι φαίνεται να έχει στοιχεία παρμένα από το Fallout, αν παρατηρήσετε την ισομετρική προοπτική του παιχνιδιού, καθώς και οι επιλογές διαλόγων κρίνονται από τα στατιστικά του παίκτη (κοινώς μην περιμένετε να πετύχει μια διαπραγμάτευση ένας χαρακτήρας με χαμηλό Intelligence).



Όπως είπαμε και στην αρχή το παιχνίδι θα το βρείτε στο Steam Greenlight, οπότε αν είναι του γούστου σας, μην διστάσετε να ψηφίσετε υπέρ του.




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top