Επιβεβαίωσε η Yamaha την αποχώρηση του Lorenzo

0
Η Yamaha ανακοινώνει ότι η συνεργασία της με τον Jorge Lorenzo θα διακοπεί στο τέλος της σεζόν του 2016 για το MotoGP, όταν ο Lorenzo θα προχωρήσει σε νέες αγωνιστικές προκλήσεις.

Από τότε που ο Lorenzo προσχώρησε στην Yamaha Factory Racing Team το 2008, ο Lorenzo και η Yamaha κέρδισαν τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP (2010, 2012 και 2015), πήραν 41 νίκες και βρέθηκαν στο βάθρο 99 φορές από τους 141 αγώνες που συμμετείχαν.

Η Yamaha είναι εξαιρετικά ευγνώμων για τη συμβολή του Jorge στις αγωνιστικές επιτυχίες της και προσβλέπει στο να έχουν πιο αξέχαστες στιγμές κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων 15 γύρων του MotoGP του 2016, στην ένατη σεζόν τους μαζί.

Η Yamaha εύχεται στον Lorenzo, ότι καλύτερο στις μελλοντικές αγωνιστικές προσπάθειές του και επιβεβαιώνει την πλήρη υποστήριξη της ομάδας Movistar Yamaha MotoGP στην σεζόν του για να επιτύχει τον τέταρτο τίτλο του MotoGP.

Έχοντας ήδη επιβεβαιώσει τον Valentino Rossi για τα 2017-18, η Yamaha θα ανακοινώσει το line-up των μελλοντικών οδηγών της ομάδας Movistar Yamaha MotoGP, σε εύθετο χρόνο, μετά την εξασφάλιση των υπηρεσιών του δεύτερου αναβάτη.


πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top