Νέες πληροφορίες για το Attack on Titan game

0
Η Koei Tecmo Ευρώπης, ανακοίνωσε τη νέα multiplayer scout λειτουργία, καθώς και επιπλέον gameplay mechanics για το Attack on Titan: Wings of Freedom 


Το παιχνίδι δράσης βασίζεται πάνω στο γνωστό anime «Attack on Titan» και η εταιρία πίσω από αυτό μας παρουσιάζει νέο gameplay υλικό. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου για Playstation 4, Playstation 3, PS Vita, Xbox One και PC μέσω Steam.




Ο γρήγορος ρυθμός στο Scout Mode επιτρέπει στους παίκτες να προσλαμβάνουν έως και τρεις συντρόφους online, για να αντιμετωπίσουν τους τιτάνες μαζί. Ξεκινώντας από το στρατόπεδο, τα μέλη της ομάδας μπορούν να αναβαθμίσουν τα εργαλεία τους, να αλλάξουν τα κοστούμια τους, αλλά και να προετοιμάσουν πόρους για επιθέσεις. Ο αρχηγός της ομάδας, είναι σε θέση να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία αποστολών, που λαμβάνουν χώρα σε μια ποικιλία από διαφορετικά στάδια, συμπεριλαμβανομένων των Forest of Giant Trees, Farm Village και Stohess District. Οι αποστολές αυτές, είναι ξεχωριστές από τη κύρια εκστρατεία και προσφέρουν περισσότερη δράση για την ομάδα.

Στο Attack on Titan Wings of Freedom, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα εργαλεία των κατά των τιτάνων, τα Omni direction manoeuver gear, τις λεπίδες και τις θήκες τους. Θα μπορέσουν να ενισχύσουν το στρατόπεδο με υλικά που βρήκαν από τις μάχες με τους τιτάνες στο single player, αλλά και στο multiplayer. Οι βελτιώσεις στο Omni direction manoeuver gear περιλαμβάνουν βελτιωμένες άγκυρες, που επιτρέπουν την εξουδετέρωση των τιτάνων από μεγαλύτερες αποστάσεις, δίνοντας και περισσότερη ταχύτητα. Οι λεπίδες μπορούν να οξυνθούν για να βελτιωθούν και να γίνουν μεγαλύτερες και πιο ανθεκτικές. Είναι σημαντικό να μπορούν οι παίκτες να αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό τους, για να είναι πιο αποτελεσματική στις μάχες τους.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top