Samsung Galaxy Note 7: Τα πρώτα press renders σε 3 χρώματα

0


Σε ακριβώς ένα μήνα από σήμερα (2 Αυγούστου) αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 και σήμερα ο @evleaks δημοσίευσε τρία press renders, που μας δίνουν μια πρώτη γεύση και εμφανίζουν το κινητό σε 3 διαφορετικά χρώματα.

Τα χρώματα του Samsung Galaxy Note 7 είναι Black Onyx, Blue Coral και Silver Titanium. Το νέο phablet θα έχει dual-curve οθόνη όπως εκείνη των Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S6 edge. Επιπλέον, η κάμερα έχει επίσης γνώριμο design, μάλλον θα είναι η ίδια 12 Megapixel κάμερα του Samsung Galaxy S7 ενώ το S Pen stylus είναι τοποθετημένο στην κάτω δεξιά πλευρά.

Από τις πολυσυζητημένες προσθήκες είναι το σκάνερ ίριδας στην μπροστινή πλευρά, κάτω υπάρχει το κεντρικό κουμπί που θα ενσωματώνει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και συνοδεύεται από 2 capacitive keys.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται με οθόνη 5.7 ή 5.8 ιντσών Quad HD Super AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 820/Exynos 8893, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (+microSD) κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel. Η μπαταρία θα είναι μεταξύ 3600mAh και 4000mAh, μπορεί να δούμε IP68 πιστοποίηση, νέο S-Pen, USB-C, Android 6 Marshmallow με νέο Grace UX.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για leaked renders, οπότε είναι απαραίτητες κάποιες επιφυλάξεις.


















Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top