Warhammer 40,000: Eternal Crusade | Preview

0


Το Warhammer 40,000: Eternal Crusade είναι ένα MMO-Third Person Shooter, που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την early access έκδοσή του. Θυμίζει πολύ παιχνίδια όπως το Planetside και αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για τη σειρά Warhammer. Συνολικά το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τέσσερις φυλές. Ξεκίνησε με Space Marines και Chaos Space Marines, ενώ πρόσφατα μπήκαν στο παιχνίδι και οι Eldar. Η τελευταία φυλή είναι τα orcs και θα μπει κάποια στιγμή στο μέλλον. Μάλιστα, το παιχνίδι έχει τέσσερα διαφορετικά save slots και δίνοντας την επιλογή να φτιάξετε ένα χαρακτήρα από κάθε φυλή.

Οι μάχες διαδραματίζονται σε τεράστιους χάρτες, που μπορούν φιλοξενήσουν μέχρι και 64 άτομα. Επίσης έχουμε τρία διαφορετικά είδη παιχνιδιού, όπου και στα τρία απαιτείται η κατάκτηση σημείων κλειδιών. Το πρώτο λειτουργεί ακριβώς όπως ένα King of the Hill και η κάθε ομάδα πρέπει να παίρνει τα σημεία, ώστε να πάρει πόντους. Με την ίδια λογική δουλεύει και το δεύτερο mode, όπου η μία ομάδα αμύνεται μέχρι να τελειώσει ο χρόνος, ενώ η άλλη προσπαθεί να πάρει ταυτόχρονα όλα τα σημεία. Τέλος, έχουμε ένα mode που είναι σε στυλ siege, αφού η ομάδα που επιτίθεται πρέπει να γκρεμίσει τοίχους για να μπορέσει να προχωρήσει και να πάρει μόνιμα τις δύο βάσεις των αμυνόμενων.



Όσο για τα loadouts, έχουμε ποικιλία τόσο σε melee και ranged όπλα, όσο και σε ιδιότητες. Τα μακρινά όπλα χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες βάρους, το καθένα με τη δική του δύναμη, ενώ μπορεί χρησιμοποιηθεί και από cover. Μάλιστα με βάση αυτά, αποδίδετε τέλεια το βάρος που έχουν πάνω τους οι Space Marines και όλοι οι άλλοι χαρακτήρες. Όσο για τα σπαθιά, έχουμε τρία μεγέθη, τα οποία λειτουργούν σε στυλ πέτρα-ψαλίδι-χαρτί, με το κάθε ένα κερδίζει και χάνει από κάποιο συγκεκριμένο. Τέλος, σχετικά με τις ιδιότητες, ανάλογα με το loadout, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα jetpack, να γιατρέψετε τους συμμάχους σας ή να αμυνθείτε από εχθρικά πυρά και σπαθιά χρησιμοποιώντας μια ασπίδα.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι τα spawn points. Πέρα από κάποια default σημεία, μπορείτε να επιστρέψετε σε μια βάση που έχετε στην κατοχή σας ή σε κάποιο συμμαχικό όχημα. Δίνοντας έμφαση στα οχήματα, χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μεταφορά ατόμων, ενώ δεν λείπουν και τα tanks. Αυτά μπορούν εύκολα να διαλύσουν τους ανυποψίαστους παίκτες που θα περάσουν από δίπλα τους, αλλά και να καταστρέψουν τοίχους στα siege. Το θέμα με τα οχήματα είναι πως τα περισσότερα όπλα δεν τους κάνουν καθόλου ζημιά, ενώ αυτά που μπορούν κάνουν ελάχιστη. Ο μόνος τρόπος δηλαδή να αντιμετωπίσετε ένα όχημα, είναι με άλλο όχημα.


warhammer-40000k-eternal-crusade_012

Ωστόσο, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε alpha στάδιο, έχοντας αρκετά graphical glitches, ενώ ανά τακτά διαστήματα συναντούμε crashes. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι δέχεται συνεχείς βελτιώσεις, αλλά και προσθήκες και ανυπομονούμε δούμε τα orcs να μπαίνουν στη μάχη. Η επίσημη κυκλοφορία του έρχεται όλο και πιο κοντά και μέχρι τότε ελπίζουμε να δούμε ένα ξεχωριστό και ισορροπημένο παιχνίδι.



πηγη




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top