Huawei Mate 9: Επίσημα με οθόνη 5.9″, Leica κάμερα, Kirin 960, τιμή 699 ευρώ

0
H Huawei έκανε σήμερα από την Γερμανία την επίσημη ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου Huawei Mate 9. Το νέο top-end smartphone έχει μεταλλική κατασκευή, οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης 1080p. Η οθόνη είναι καλυμμένη με 2.5D glass.

Το Huawei Mate 9 έχει πάχος μόλις 7.5 χλστ. και ζυγίζει 169 γραμμάρια. Φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960, ARM Mali-G71 MP8, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης.

Ένα από τα highlight του Huawei Mate 9 είναι φυσικά η δεύτερης γενιάς κάμερα με την υπογραφή της Leica. Έχει τοποθετηθεί διπλή κάμερα, μια 20 Megapixel f/2.2 μονόχρωμη και μια 12 Megapixel f/2.2 έγχρωμη. Οι δυο κάμερες έχουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, αλλά μπορούν να κάνουν χρήση και του 4-in-1 hybrid autofocus που περιλαμβάνει laser, phase-detect, depth και contrast detection. Επιπλέον, υπάρχει και dual-tone dual-LED flash.

Η Huawei αναφέρει ότι η κάμερα υποστηρίζει το νέο Hybrid Zoom feature, το οποίο θα σου επιτρέπει να κάνεις zoom χωρίς να υπάρχει σημαντική απώλεια στην ποιότητα της εικόνας.
Επιπλέον, το Mate 9 έχει τη δυνατότητα για εγγραφή 4K video, κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά σε ναυαρχίδα της. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.9 και autofocus.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το Huawei Mate 9 έχει LTE συνδεσιμότητα, dual-SIM, μπαταρία 4000mAh και υποστήριξη για Super Charge με 5A φορτιστή. Στην πλάτη είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Τρέχει Android 7.0 Nougat out of the box μαζί με EMUI 5.0. Θα διατεθεί σε έξι χρώματα – Space Gray, Moonlight Silver, Champagne Gold, Mocha Brown, Ceramic White και Black.
Το Huawei Mate 9 θα κυκλοφορήσει αρχικά σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Κίνα, Ιαπωνία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σ. Αραβία με τιμή στα 699 ευρώ (για Ευρώπη).





 


 Huawei Mate 9 official

Huawei Mate 9 official

Huawei Mate 9 official

Huawei Mate 9 official

Huawei Mate 9 official

Huawei Mate 9 official

Huawei Mate 9 official

Huawei Mate 9 official




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top