Assassin’s Creed: Rogue

0
Έρχεται το φθινόπωρο αποκλειστικά για PS3 και Xbox 360.
Η Ubisoft επιβεβαίωσε τις φήμες που αναπτύχθηκαν γύρω από το Assassin's Creed Rogue και παράλληλα έδωσε στην δημοσιότητα το σχετικό τρέιλερ:

Με βάση τις επίσημες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας στο Assassin's Creed Rogue αναλαμβάνεται τον έλεγχο του Templar Shay Patrick Cormack. Ο τελευταίος προδόθηκε από την Assassin Brotherhood όταν απέτυχε να εκτελέσει μία αποστολή και πλέον αναζητά εκδίκηση. Ο Cormack είναι επίσης καπετάνιος ενός πλοίου που ονομάζεται Morrigan. Από σεναριακής πλευράς η επερχόμενη δημιουργία της Ubisoft Sofia εκτυλίσσεται τον 18ο αιώνα κατά την διάρκεια του Επταετούς Πολέμου. Στο Rogue θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε νέες τοποθεσίες όπως τα Απαλάχια Όρη, τον παγωμένο Βόρειο Ατλαντικό ωκεανό, αλλά και τη Νέα Υόρκη.

Με βάση τις δηλώσεις των developers θα συναντήσουμε νέα στοιχεία στις αγαπημένες μας ναυμαχίες, ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νέα όπλα τόσο στην στεριά, όσο και στην ξηρά για να εξολοθρεύσετε τους Assassins. 

Η Ubisoft δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το Rogue ως το "σκοτεινότερο" κεφάλαιο της δημοφιλούς Action-Adventure σειράς. Ο Martin Capel, ο υπεύθυνος παραγωγής του Assassin's Creed Rogue και στέλεχος της Ubisoft Sofia δήλωσε: "Γνωρίζουμε πως υπάρχει μία πολύ μεγάλη μερίδα κατόχων PS3 και Xbox 360 που θέλουν να αποκτήσουν ένα νέο Assassin's Creed αυτή την χρονιά. Από την πλευρά του το Rogue ολοκληρώνει το North American saga που είδαμε στο Assassin's Creed III και το Assassin's Creed IV και επιπλέον δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να ελέγξουν επιτέλους έναν Templar."

Ελπίζουμε πάντως πως αυτή την φορά η Ubisoft Sofia δεν θα μας απογοητεύσει, καθώς το Assassin's Creed III: Liberation και το remaster του που κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας. Πέρα από την Ubisoft Sofia στην ανάπτυξη του Assassin's Creed Rogue συμμετέχουν επίσης οι Ubisoft Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan και Bucharest.

To Assassin's Creed Rogue θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PS3 και Xbox 360.


           

Πηγή: www.gameworld.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top