Το Opera 42 αποκτά ένα χαρακτηριστικό που κάθε browser πρέπει να έχει!

0

Η τελευταία έκδοση του Opera 42 έχει λάβει μερικές νέες ενημερώσεις που μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνονται ήσσονος σημασίας, αλλά είναι εξαιρετικά βολικές σε όσους το έχουν ανάγκη.


Συγκεκριμένα, το Opera 42 είναι το πρώτο μεγάλο πρόγραμμα περιήγησης που έρχεται με έναν ενσωματωμένο μετατροπέα νομισμάτων και εάν ψωνίζετε στο διαδίκτυο σε τακτική βάση, τότε σίγουρα γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να μετατρέψεις τις τιμές που θα συναντήσεις σε κάποια ιστοσελίδα. Ενώ υπήρχαν επεκτάσεις οι οποίες κατέστησαν δυνατή την μετατροπή νομισμάτων σε ένα δευτερόλεπτο σε άλλα προγράμματα περιήγησης, όπως στον Chrome και στον Firefox, η ολοκληρωμένη λύση που δίνει το Opera λειτουργεί εκπληκτικά καλά και είναι σίγουρα μια πολύ ωραία προσθήκη σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την τιμή που θέλετε να μετατρέψετε και ένα μικρό tooltip το οποίο εμφανίζεται αυτόματα σας αποκαλύπτει την τιμή στο τοπικό σας νόμισμα. Μπορείτε να ρυθμίσετε περαιτέρω αυτή την δυνατότητα για να κάνει την μετατροπή σε άλλο νόμισμα.

Επιπροσθέτως ο browser έρχεται με βελτιώσεις στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του να ανακαλύπτετε πιο εύκολα τα feeds, αλλά και με ταχύτερη εκκίνηση η οποία κάνει τον Opera να φορτώνει πιο γρήγορα σε οποιοδήποτε σύστημα.


Ο νέος πιο γρήγορος μηχανισμός εκκίνησης, ο οποίος πρωτοπαρουσιάστηκε στο Opera 41, προσπαθεί να καθορίσει ποιες καρτέλες είναι πιο σημαντικό να έχουν στην διάθεση τους οι χρήστες, έτσι ώστε να φορτώνει αυτές τις καρτέλες στο παρασκήνιο κατά την εκκίνηση. «Στην δοκιμαστική έκδοση Opera 42, δίνουμε σημασία στο ποιες καρτέλες είναι αυτές που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο πριν κλείσετε το Opera» εξηγεί η εταιρεία.

Να θυμάστε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μέρος του δοκιμαστικού προγράμματος, οπότε θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες όταν η επόμενη έκδοση κυκλοφορήσει. Όμως όλοι μπορείτε να «δουλέψετε» την δοκιμαστική έκδοση και να κατεβάσετε τον browser για να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του.


 

πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top