Sony Xperia X Performance: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Nougat

0
Η Sony ξεκίνησε να δίνει σήμερα το Android 7.0 Nougat update για το Sony Xperia X Performance. Η αναβάθμιση έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά το Nougat beta program για το X Performance. Το update διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές όπως Αυστραλία, Ρωσία, Λ. Αμερική. Ωστόσο, υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα έρθει και στις υπόλοιπες χώρες.

Η αναβάθμιση με firmware build number 39.2.A.0.327 έρχεται στο Sony Xperia X Performance με αριθμό μοντέλου F8131 και το Xperia X Performance Dual F8132.

Το X Performance γίνεται το πρώτο smartphone της Sony που παίρνει την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Android. Η επόμενη συσκευή που θα αναβαθμιστεί αναμένεται να είναι το Sony Xperia XZ. Στη συνέχεια θα πάρουν σειρά τα Sony Xperia X, Sony Xperia X Compact, Sony Xperia Z5 (όλες οι εκδόσεις), Sony Xperia Z3+, Sony Xperia Z4 Tablet, Sony Xperia XA και Sony Xperia XA Ultra. Ίσως κάποια μοντέλα αναβαθμιστούν πριν το τέλος του 2016.

Η αναβάθμιση σε Nougat φέρνει μεταξύ άλλων native υποστήριξη για split-screen windows, νέες επιλογές στο Sony Camera viewfinder, βελτιωμένη ευαισθησία στην αφή και Stamina mode για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.


πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top