Ξέχνα τα Google Glass. Δες το παπούτσι της Google που μιλάει!

0

google adidas talking shoe custom 2 Ξέχνα τα Google Glass. Δες το παπούτσι της Google που μιλάει! 
Φαντάζεστε το ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που φοράτε, να δημοσιεύει «ατάκες» στο προφίλ σας στο Google+; Φαντάζεστε, δηλαδή, τα παπούτσια σας, να «μιλάνε»;
Ναι, αυτό δείχνει η Google στο κεντρικό περίπτερο που έχει κατασκευαστεί στο SXSW και έχουν πάθει όλοι πλάκα. Όχι, δεν μιλάμε για κάποιο stunt διαφημιστικό της Google. Μιλάμε για ένα project<…>
με τον τίτλο Art, Copy, Code που στόχος του είναι ότι τα πράγματα που μπορούν να επινοηθούν στην Silicon Valley, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλους «έξυπνους» τομείς, όπως το marketing.
Το ζευγάρι παπούτσια που δείχνει η Google στο SXSW είναι εντυπωσιακό. Τα φοράει κάποιος και αρχίζουν λέγοντας «αν το να στέκεσαι όρθιος ήταν άθλημα, θα ήσουν παγκόσμιος πρωταθλητής». Και ξεκινούν μετά οι υπόλοιπες ατάκες, ανάλογα με τη δραστηριότητα που αντιλαμβάνονται οι σένσορες των παπουτσιών.
Η Google, στα πλαίσια του Art, Copy,Code, δεν πρόκειται να μείνει μόνο σε ένα ζευγάρι παπούτσια. Όπως διατείνεται, θα προσπαθήσει να «συνδέσει» στα κοινωνικά δίκτυα ένα μεγάλο αριθμό καθημερινών αντικειμένων, ίσως, διαφημίζοντας έτσι το concept του internet of things. Αλλά μη σας λέμε περισσότερα… δείτε το βίντεο:
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top