Metal Gear Rising: Revengeance: Τα DLC (video)

0
Νέες VR Missions. Αναλάβετε τον έλεγχο του Jetstream Sam και του Bladewolf...
To site Metal Gear Solid TV έφερε στο φως της δημοσιότητας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα DLC του Metal Gear Rising: Revengeance, οι οποίες προέρχονται από τo επίσημο ιαπωνικό site της Platinum Games. Το πρώτο DLC θα περιλαμβάνει 30 νέες VR Missions και μάλιστα σε μία από αυτές θα αναλάβετε τον ρόλο ενός Dwarf Gekko (τα μικρά ρομπότ του παιχνιδιού με τα τρία άκρα) και θα πρέπει να εξουδετερώσετε ένα μεγάλο αριθμό από cyborgs.
Εν τω μεταξύ με το Soul Snake Wooden Sword DLC θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα ξύλινο katana  που "περιέχει"την ψύχη του Solid Snake, ενώ κάθε φορά που επιτίθεστε με αυτό θα ακούτε την φωνή του εμβληματικού πρωταγωνιστή της σειράς Metal Gear Solid. Το DLC με τις VR Missions θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες για PS3 και Xbox 360, ενώ το Soul Snake Wooden Sword θα βγει στην Ιαπωνία τον Απρίλιο και θα κοστίζει περίπου 2 ευρώ. Το πιο πιθανό είναι ότι θα το δούμε και από τα μέρη μας, καθώς το Revengeance σημειώνει αρκετά μεγάλη εμπορική επιτυχία.
Παράλληλα, αναπτύσσονται ακόμα δύο DLC, τα οποία θα σας δίνουν την δυνατότητα να παίξετε ως Jetstream Sam και Bladewolf αντίστοιχα. Ο Jetstream Sam ή Samuel Rodriguez είναι ο ηγέτης της οργάνωσης Desperado και είναι υπεύθυνος για τον ακρωτηριασμό του Raiden, ενώ το Bladewolf είναι ένα cyborg-σκυλί και αποτελεί ένα από τα bosses -και στη συνέχεια σύμμαχο σας- στην πρόσφατη δημιουργία της Platinum Games. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσουν τα DLC, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρχουν ξεχωριστά σενάρια για τον κάθε χαρακτήρα και όχι μεμονωμένες αποστολές.
Για να διαβάσετε το review του Metal Gear Rising: Revengeance από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.
Η Konami ανακοίνωσε ότι το VR Missions DLC θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου για PS3 και Xbox 360 και θα κοστίζει περίπου 2.5 ευρώ (240 Microsoft Points).



Πηγή: www.gameworld.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top