BMW K 1600 GTL Exclusive MY2014

0

Εν τω πολλώ το ευ; Ναι λένε οι Βαυαροί και μάρτυράς τους μια πολυτελής δίτροχη λιμουζίνα που δεν έχει προηγούμενο...

Μέχρι το 2011 είχε κινητήρα 1.300 κ.εκ. και αυτό σε κάποιους δεν ήταν αρκετό. Η BMW άκουσε τις ικεσίες τους και φρόντισε να τους αποζημιώσει με την παρουσίαση της υπέρτατης μοτοσυκλέτας τουρισμού ονόματι K-GT, με ...εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα ...1.649 κυβικών και 160 ίππων!

Εφοδιασμένη με πρωτόγνωρα για μοτοσυκλέτα (πριν τρία χρόνια) ηλεκτρονικά καλούδια, τρεις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας/απόδοσης, πλαίσιο από μαγνήσιο, εξοπλισμό εφάμιλλο με σεντάν πολυτελείας και ροπή 12,4 kgm διαθέσιμων από τις ...1.500 σ.α.λ. (συνολική τιμή ...17,8 στις 5.000!!), πολλοί είναι αυτοί που ρίγησαν μπροστά της. Και δεν ήταν άλλοι από τους λάτρεις των μεγάλων αποστάσεων πάνω σε μοτοσυκλέτα, όχι μεγάλο νούμερο σε απόλυτες πωλήσεις αλλά σίγουρα ένας καλός τζίρος για το γερμανικό εργοστάσιο (αν σκεφτεί κανείς την τιμή της, που ξεπερνά κατά πολύ τις 20.000 €).

Όσοι την έχουν οδηγήσει, ομολογούν πως το άνοιγμα του γκαζιού είναι απαλό σαν χάδι και η έκρηξη ισχύος ελεγχόμενη με χάρη! Ένας πραγματικός χιλιομετροφάγος, που δυστυχώς ή ευτυχώς τον χαίρονται λίγοι τυχεροί σε Ευρώπη και Αμερική.

Η έκδοση Exclusive του 2014 είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της. Γιατί τα έχει όλα, ο βασικός εξοπλισμός της απλά δεν έχει προηγούμενο, σπάει κάθε ρεκόρ χλιδής και πληθώρας! Από ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και traction control μέχρι σέλα συνεπιβάτη με μπρατσάκια και θερμαινόμενη πλάτη, από τρεις χάρτες ανάφλεξης και ...Hill Assist (είναι πολλά τα 350+ κιλά) μέχρι ...φωτισμό δαπέδου και ηχοσύστημα συμβατό με iPod, MP3, USB, Bluetooth, δορυφορικό ραδιόφωνο (αλλά μόνο σε ΗΠΑ-Καναδά) και ..αόρατη κεραία, ότι κι αν σκεφτείτε με τη φαντασία σας σίγουρα θα υπάρχει, έστω και στον εξτρά εξοπλισμό!

Πόσο θα κάνει δεν ξέρουμε αλλά θα θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα ταξίδι μαζί της, σίγουρα θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία, έτσι δεν είναι;







ΠΗΓΗ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top