OPPO Find 7, Επιβεβαιώθηκε ότι «φοράει» 5.5 ιντσών οθόνη στα 2560 x 1440 pixels

0
Η OPPO αναμένεται σύντομα να παρουσιάσει το OPPO Find 7, και αν και ελάχιστα ξέρουμε για την συσκευή, η εταιρεία φρονίζει να μας παρέχει σιγά, σιγά ορισμένες πληροφορίες για την συσκευή.

Ένα νέο teaser που «ανέβηκε» στον λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook, μας αποκαλύπτει τις διαστάσεις και την ανάλυση της οθόνης του Find 7, και από ότι φαίνεται θα έχουμε να κάνουμε με ένα εντυπωσιακό handset.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το OPPO Find 7 θα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2560 pixels (WQHD). Ο συνδυασμός της διαγωνίου με την ανάλυσης έχει ως αποτέλεσμα η πυκνότητα των εικονοστοιχείων ανά ίντσα να αγγίζει τα εντυπωσιακά 538ppi. Η εταιρεία λέει επίσης, ότι η συσκευή θα έχει την αίσθηση μίας με 5 ιντσών οθόνη, οπότε περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο περιορισμένες διαστάσεις.

Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, δεν γνωρίζουμε το παραμικρό ωστόσο φημολογείται ότι θα βασίζεται είτε στον Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB/C είτε στον Snapdragon 805 και πως θα εξοπλίζεται με 3GB RAM, 13 Megapixels camera και μπαταρία 4000mAh. Για να δούμε…

OPPO Find 7 Screen

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top