Middle-earth: Shadow of Mordor: Το νέο παιχνίδι στον κόσμο του The Lord of the Rings.

0
Το Middle-Earth: Shadow of Mordor υπόσχεται ένα παρόμοιο ύφος με τα Assassin's Creed ή με την σειρά Batman Arkham, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα και το lore του κόσμου του The Lord of the Rings, κάτι το οποίο μπορείτε πλέον να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι.

Αυτό είναι δυνατό χάρης στο πρώτο, εντυπωσιακό αν μη τι άλλο τρέιλερ, το οποίο μας παρουσιάζει gameplay από την pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού. Σε αυτό μπορείτε να θαυμάσετε τον πρωταγωνιστή Talion, έναν ranger με υπερφυσικές δυνάμεις, να σκαρφαλώνει, να ακροβατεί, να κάνει κινήσεις parkour και να μακελεύει με θανατηφόρες χορογραφίες ορδές από σιχαμένα Orcs. Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε, έχει την ικανότητα να μπαίνει στον κόσμο των wraiths κατά βούληση, τον ίδιο κόσμο δηλαδή που έμπαιναν ο Frodo και ο Bilbo όταν έβαζαν το δαχτυλίδι.

Το παιχνίδι υπόσχεται ποικιλία στους εχθρούς αλλά και ένα είδος μοναδικής εμφάνισης και A.I. για τον καθένα, αφού θα μπορούν να κάνουν και αυτοί level up και να γίνουν πιο ξεχωριστοί μέσα στις ομάδες τους. Αυτό επηρεάζει και τις δικές σας πράξεις, καθώς εάν αφήσετε κάποιον να ξεφύγει μπορεί να χρειαστεί να τον αντιμετωπίσετε αργότερα στο παιχνίδι, ποιο ισχυρό πλέον αλλά και με μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον θάνατό του.

Οι fans του The Lord of the Rings είναι πολλοί και περιμένουν εδώ και χρόνια έναν τίτλο αντάξιο του ονόματος αυτού. Η δημιουργία της Monolith Productions δείχνει σίγουρα πολλά υποσχόμενη και περιμένουμε νεώτερα με ανυπομονησία.

Το Middle-earth: Shadow of Mordor θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360 κάποια στιγμή μέσα στο 2014, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.


Πηγή:www.gameworld.gr


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top