Η LG δε μπορεί να περιμένει μέχρι το MWC - Ανακοίνωσε το LG G Pro 2 στις 5.9 ίντσες [Update: Διαθεσιμότητα]

0
Η LG μπορεί να ετοιμάζεται για λίγο καιρό για την παρουσίαση του G2 mini στο MWC, δε μένει όμως με σταυρωμένα τα χέρια μέχρι τότε. Μη μπορώντας να περιμένει, ανακοίνωσε σήμερα το νέο phablet της, G Pro 2 στις 5.9 ίντσες και ανάλυση 1080p.

Έτσι έχει πλέον έναν ανανεωμένο αντίπαλο για το Galaxy Note 3. Στο εσωτερικό του G Pro 2 θα βρει κανείς έναν τετραπύρηνο Snapdragon 800 στα 2.26GHz, 3GB RAM, μια πίσω κάμερα στα 13MP (4K recording) και αφαιρούμενη μπαταρία στα 3200mAh. Θα υπάρξουν 2 μοντέλα, με 16/32GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και υποστήριξη για microSD.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα πίσω κουμπιά που ξεκίνησαν με το G2 έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της εταιρίας. Όσο αφορά το software, το κινητό θα έρθει με Android 4.4 εμπλουτισμένο με τα custom apps της LG. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και το "Flash for Selfie", μια νέα λύση για selfies σε χαμηλό φωτισμό. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει μπροστινό flash, η προεπισκόπηση της φωτογραφίας μικραίνει και περιβάλλεται από άσπρο φόντο για να φωτίζεται το πρόσωπο.
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει και πόσο, αλλά σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα σε λίγες μέρες όταν θα ξεκινήσει το MWC.

Update 14/2/2014: Δε πήρε πολύ και ήδη μαθεύτηκαν λίγα περισσότερα σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής. Σύμφωνα λοιπόν με εκπρόσωπο της LG, η αρχή θα γίνει στην Νότια Κορέα αυτό το μήνα. Στη συνέχεια ακολουθούν άλλες χώρες της Ασίας μέσα στον Μάρτιο, ενώ σε Αμερική και Ευρώπη θα έρθει μετά τον Απρίλιο. Για κάποιο λόγο σύμφωνα με τα νούμερα που έχουν, τα phablets είναι πιο διαδεδομένα στην Ασία για αυτό και η αρχή γίνεται από εκεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top