“Έξυπνος” λαμπτήρας από την LG

0
Όπως φαίνεται η LG έρχεται να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά μετά την ανακοίνωση του πρώτου της smartwatch το G Watch, καθώς προχώρησε στη δημιουργία του Smart Pulb. Πρόκειται στην ουσία για έναν έξυπνο λαμπτήρα LED που σου δίνει τη δυνατότητα να τον συνδέσεις με συσκευές Android 4.3+ και iOS 6+ μέσω Wi-Fi αλλά και Bluetooth έτσι ώστε να μπορείτε να τον ελέγχετε μέσω του smartphone ή του tablet σας.

Ο λαμπτήρας θα είναι χαμηλής ισχύος και όπως ισχυρίζεται η LG, με σωστή χρήση η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει και τα 10 χρόνια.

Όσον αφορά στη λειτουργία τους, μπορείτε να τους ανοίξετε ή να τους κλείστετε ακόμα και όταν δεν είστε σπίτι ενώ διαθέτουν επίσης Party Mode που οποία θα κάνει τους λαμπτήρες να αναβοσβήνουν σε διάφορα χρώματα σε αντιστοιχία με τη μουσική που παίζει. Η LG βρήκε επίσης τρόπο ώστε να αναβοσβήνουν οι λαμπτήρες όταν χτυπά το τηλέφωνό σας.

Όσο για την τιμή, ο κάθε λαμπτήρας κοστίζει 35,000 won, δηλαδή περίπου $32, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα αποφασίσει η LG να διαθέσει τους λαμπτήρες εκτός της Κορεάτικης αγοράς.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top