SYM MAXSYM 600i ABS: Mια ναυαρχίδα ανάμεσά μας!

0
Η απόλαυση στο maximum έρχεται από τη SYM! Κάνοντας επίκαιρο με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημά της «Scooter – Πολυτέλεια – Ασφάλεια για όλους», παρουσιάζει μια νέα χλιδάτη πρόταση και υπόσχεται μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Με νέο κινητήρα χωρητικότητας 565 κ.εκ. και απόδοσης 46 Hp, έρχεται να προσδώσει στην κατηγορία δυνατότητες για ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Η ναυαρχίδα MAXSYM 600i ABS αποτελεί την πολυτελή πρόταση υψηλών επιδόσεων της SYM, με μέγιστα επίπεδα ασφάλειας και εργονομίας. Με αναμενόμενη τιμή έκπληξη, καλεί και προκαλεί τους λιγοστούς εναπομείναντες θιασώτες των megascooter να επανεξετάσουν τυχόν επιλογές τους, καθώς η τιμή του νέου 600 θα είναι χαμηλότερη ακόμα και από εκδόσεις 400 αλλά και 300 κ.εκ. του ανταγωνισμού. Με επιβλητική σχεδίαση, το MAXSYM 600i ABS γοητεύει με τη δυναμική του εμφάνιση, τις εντυπωσιακές γραμμές και το αεροδυναμικό του σχήμα.

Το μπροστινό του μέρος χαρακτηρίζεται από τη «μυώδη» σχεδίαση, τα διπλά φωτιστικά σώματα με διάφανο κρύσταλλο και τα φώτα πορείας τεχνολογίας LED. Η σχεδίαση του πίσω μέρους εκφράζει κομψότητα, καταλήγοντας σε δύο καλαίσθητα φανάρια τύπου LED. Εντυπωσιακός και λειτουργικός ο πίνακας οργάνων, προσφέρει πλήρη ενημέρωση στον αναβάτη. Διαθέτει μεγάλη ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, αναλογικές ενδείξεις με επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες και απαλό φωτισμό στο πάνελ. Η ειδικά σχεδιασμένη σέλα είναι ντυμένη με ανθεκτικό αντιολισθητικό υλικό υψηλής ποιότητας και διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού και πλάτη συνοδηγού, εξασφαλίζοντας πραγματική άνεση. Πάνω στην πλάτη του οδηγού αναγράφεται με κόκκινη ραφή το λογότυπο του μοντέλου, προσθέτοντας μία ιδιαίτερη νότα στον χαρακτήρα της κατασκευής.

Εξοπλισμός άνεσης

Το νέο MAXSYM 600i ABS θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μετακίνησης εντός και εκτός πόλης, προσφέροντας ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια. Κάτω από την αναπαυτική σέλα, το άνοιγμα της οποίας γίνεται αυτόματα και με τη βοήθεια ενός διπλού υδραυλικού μηχανισμού, υπάρχει διαθέσιμος μεγάλος αποθηκευτικός χώρος με εσωτερικό φωτισμό, που κάλλιστα φιλοξενεί δύο full face κράνη. Τα τέσσερα ντουλαπάκια, που βρίσκονται στο εσωτερικό της ποδιάς και ανάμεσα από τα πόδια του οδηγού, παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, με τον ένα εξ αυτών να διαθέτει παροχή ρεύματος και θύρα USB για φόρτιση ηλεκτρικών μικροσυσκευών.

Ο συνεπιβάτης θα ταξιδέψει ξεκούραστα, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη πλάτη, τις χειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ, τα οποία ανοίγουν εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο αεροδυναμικής σχεδίασης ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας δύο θέσεων, αναλαμβάνει την πλήρη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, ενώ το πλαϊνό σταντ με το διακόπτη ασφαλείας και το χειρόφρενο, θα συμβάλλουν για άμεση και ασφαλή στάθμευση. Ο μαγνητικός διακόπτης ασφαλείας κλειδαριάς και ο αντίστοιχος αντικλεπτικός κάτω από τη σέλα, προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια σε περίπτωση στάθμευσης του οχήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κορυφαίες επιδόσεις και κράτημα

Το MAXSYM 600i ABS διαθέτει τα κατάλληλα αποθέματα ισχύος προκειμένου να καλύψει κάθε ανάγκη. Ο τετραβάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας των 565 κ.εκ. προσφέρει ιπποδύναμη 46 Hp στις 6.750 σ.α.λ., με μια μέγιστη ροπή 49 Nm στις 5.000 σ.α.λ. Το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού της Keihin (EFI) είναι υπεύθυνο για μια χαμηλή κατανάλωση της τάξης των 4,78 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα (μέτρηση κατά WMTC), μια τιμή στα χαμηλά όρια της κατηγορίας. Σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου χωρητικότητας 14,2 λίτρων, εξασφαλίζει ικανοποιητικά επίπεδα αυτονομίας.

Όσον αφορά στην οδική συμπεριφορά, το ευμεγέθες τηλεσκοπικό πιρούνι, τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και το άκαμπτο πλαίσιο προσφέρουν δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά και ποιότητα κύλισης. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS τελευταίας γενιάς (9M Bosch), δοκιμασμένο και αποδεδειγμένα άκρως αποτελεσματικό στα δύσκολα. Πίσω υπάρχει μεγάλο δισκόφρενο 275 mm και μπροστά δύο δίσκοι (ομοίως 275 mm), με τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πιέσεως. Μεγάλοι τροχοί με καλαίσθητες ζάντες ελαφρού κράματος και ελαστικά 120/70 και 160/60R14, φροντίζουν για το σωστό κράτημα και δύο ισχυροί προβολείς των 55W διασφαλίζουν την απαιτούμενη ορατότητα και στα πλέον σκοτεινά σημεία. Το πλαίσιο είναι ένα ατσάλινο σωληνωτό χωροδικτύωμα με ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης, προκειμένου να προσφέρει σταθερότητα, ακαμψία, ευελιξία και ακρίβεια στην οδήγηση.










 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top