Alcatel One Touch D820, με 4.7″ QHD οθόνη, 3GB RAM και 8MP κάμερα;

0
H LG είναι ο πρώτος μεγάλος κατασκευαστής smartphone που άνοιξε το δρόμο για τις QHD οθόνες με το LG G3 και οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ακολουθεί με την Premium έκδοση του Samsung Galaxy S5 που φημολογείται ότι θα είναι το Samsung Galaxy F. Ποιος είναι όμως ο επόμενος που θα ακολουθήσει;
Μάλλον δεν μιλάμε για κάποιο μεγάλο όνομα που θα μπει στο κλαμπ των QHD οθονών, αλλά για την Alcatel. Η συσκευή Alcatel One Touch D820 εμφανίστηκε στο GFXBench και βλέπουμε τα χαρακτηριστικά της.
Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή τρέχει με Android 4.4 KitKat και οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει 4.6 ιντσών QHD οθόνη, 3GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Θα έχει το επερχόμενο MediaTek MT6595 chipset, που έρχεται με octa-core CPU που συνδυάζει Cortex-A17 και Cortex-A7 cores. Υποστηρίζει LTE and και ο επεξεργαστής μπορεί να χρονιστεί στα 2.2 GHz.
Η εξωτερική και η εσωτερική κάμερα μοιάζουν να είναι στα 7MP με 4K video recording. Nα σημειώσουμε εδώ ότι το GFXBench συνήθως υποτιμά την ανάλυση της κάμερας στα smartphones οπότε λογικά θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 8MP κάμερα στο Alcatel One Touch D820.

Alcatel-One-Touch-D820-570
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top