Styx: Master of Shadows

0
Ενδιαφέρον Stealth spinoff του Of Orcs and Men. 

Η Cyanide ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το Stealth game που αναπτύσσει για PC, PS4 και Xbox One.

Τα γεγονότα του Styx: Master of Shadows λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν του Of Orcs and Men, ενός Action RPG που είχε κυκλοφορήσει από την ίδια προγραμματιστική εταιρεία το 2012 και αποτελεί prequel του τελευταίου. Πρωταγωνιστής είναι ο Styx, ένα goblin που διαπρέπει στο να κρύβεται στις σκιές. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά πονηρό και επιδέξιο δολοφόνο που βρίσκει πάντα μια λύση για την επίτευξη του στόχου του, χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα μέσα για να φέρει εις πέρας τον σκοπό του.

Ο Styx μπορεί να εκμεταλλευτεί το Amber, μια σπάνια και παντοδύναμη ουσία που του δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μια πλειάδα από μαγικές ικανότητες, ενισχυμένες αισθήσεις και την δυνατότητα να κάνει summon κλώνους του εαυτού του. Η χρησιμοποίηση του Amber όμως έχει ένα σημαντικό κόστος, καθώς ο εθισμός του σε αυτήν την ουσία έχει επηρεάσει την ψυχική του ισορροπία και τον έχει φέρει στα όρια της τρέλας.

Δείτε το τρέιλερ.
            

Η εμμονή του ήρωα με το Amber είναι τόσο μεγάλη που θα κάνει τα πάντα να φτάσει στην πηγή της, το Heart of the Tree. Το συγκεκριμένο δέντρο βρίσκεται καλά προστατευμένο σε έναν πύργο των ανθρώπων, το Akenash. Πρόκειται για ένα κτήριο που χτίστηκε με την βοήθεια των ξωτικών που ζουν στο δέντρο. Με την πάροδο του χρόνου, ο πύργος έγινε ένα κέντρο εξουσίας, γνώσης και μυστηρίου.

Τα ανώτερα στρώματα του πύργου είναι τα μόνα που λαμβάνουν το φως του ηλίου και περιέχουν τα διαμερίσματα που καταλαμβάνονται από τον κυβερνήτη και τα εξέχοντα μέλη της πρεσβείας.

Χτισμένο γύρω από το θόλο που περικλείει το δέντρο είναι οι στρατιωτικές, οι φυλακές και τα εργαστήρια αλχημείας, όπου οι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να δαμάσουν την καταστροφική δύναμη του Amber. Όσο πιο περισσότερο κατεβαίνετε στα έγκατα του Akenash, τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στο Heart of the Tree, όπου θα βρείτε ξωτικά που το προστατεύουν. Είναι μια επικίνδυνη ζώνη που παραμονεύουν επικίνδυνα πλάσματα.

Το κάθε level είναι σχεδιασμένο να ώστε να σας δίνεται ένα ευρύ φάσμα επιλογών και δυνατοτήτων για να ξεγελάσετε τους εχθρούς σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί δρόμοι που οδηγούν από το ένα σημείο στο άλλο, καθώς το Styx: Master of Shadows είναι δομημένο επάνω σε ανοιχτές προς εξερεύνηση περιοχές.

Το Styx: Master of Shadows αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για PC, PS4 και Xbox One.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top