Icewind Dale: Enhanced Edition

0
Η εταιρεία ανάπτυξης Beamdog αποφάσισε να αναπτύξει ένα ακόμη remake. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Icewind Dale.

Θα ονομάζεται Icewind Dale: Enhanced Edition και θα περιέχει ρετουσαρισμένα γραφικά καθώς και νέο περιεχόμενο. Θυμίζουμε για τους νέους RPG χρήστες, ότι το Icewind Dale διέθετε μια 2D ισομετρική κάμερα, ακριβώς όπως το Baldur's Gate που είχε κυκλοφορήσει λίγα χρόνια πριν, ενώ το σκηνικό διαδραματιζόταν στο γνώριμο Dungeons & Dragons, με το party χαρακτήρων σας να φτάνει έως και τα έξι άτομα, τα οποία στρατολογούνται σταδιακά. Υπάρχει επίσης δυνατότητα παύσης στη μάχη και καθορισμού των εντολών που θα ακολουθήσετε.

Το Icewind Dale: Enhanced Edition θα περιλαμβάνει τα expansions Heart of Winter και Trials of the Luremaster. Θα υπάρχουν όμως έξι νέα quests, τα οποία είχαν κοπεί από το original παιχνίδι, καθώς επίσης και 60 νέα αντικείμενα. Θα μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση στα character kits και spells από τις Enhanced Editions των Baldur's Gate και Baldur's Gate 2.
      

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση αυτή θα υποστηρίζει και online mode, ώστε να φτιάξετε party μαζί με άλλους παίκτες. Και το σημαντικότερο απ' όλα θα παίζεται cross-platform ανάμεσα σε χρήστες PC, Mac, iOS και Android! Εξίσου ενδιαφέρον όμως είναι και ένα νέο επίπεδο δυσκολίας με τίτλο "Story Mode" στο οποίο δεν θα πεθαίνετε ποτέ (ότι πρέπει για αρχάριους).
Το Icewind Dale: Enhanced Edition θα απαιτεί μόλις έναν Intel Core 2 Duo και οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, ενώ θα υποστηρίζει νεότερες αναλύσεις. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, Mac, iOS και Android. Όσοι θέλετε μπορείτε να το προπαραγγείλετε για μόλις 20 δολάρια και να αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στη beta έκδοση.

- Γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Beamdog ανακοίνωσε ότι το Icewind Dale: Enhanced Edition θα κυκλοφορήσει για PC και Mac στις 30 Οκτωβρίου και θα γίνει διαθέσιμο τόσο μέσω του online καταστήματός της, όσο και μέσω των Steam και GOG. Οι φορητές εκδόσεις του remake του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσουν και αυτές σύντομα.
Θυμίζουμε ότι η Enhanced Edition θα περιλαμβάνει διάφορα επιπλέον στοιχεία, όπως έξι quests που είχαν κοπεί από την αυθεντική έκδοση, 60 νέα αντικείμενα, τα expansions Heart of Winter και Trials of the Luremaster, 31 νέα class και kit combinations από το Baldur's Gate 2: Enhanced Edition, καθώς και τα half-orc ως playable race. Επίσης, προστίθενται 122 νέα spells από το Baldur's Gate: Enhanced Edition, ένα νέο Story Mode difficulty και θα υποστηρίζει cross-platform multiplayer.

Με τα νέα δεδομένα, το Icewind Dale: Enhanced Edition θα κυλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου και θα κοστίζει 20 δολάρια (περίπου 16 ευρώ).

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top