Samsung Galaxy Alpha, η πρώτη συσκευή με Gorilla Glass 4

0
To Gorilla Glass 4 είναι η πιο ανθεκτική επικάλυψη που έχει χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα η Corning η οποία μας παρουσίασε πριν από κάποιες μέρες τις δυνατότητές του. Από την άλλη η Samsung κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy Alpha ως συσκευή η οποία σε θέμα design τουλάχιστον θέλει να συναγωνιστεί τα iPhone της Apple.

Όπως ανακοίνωσε η Corning η πρώτη συσκευή που χρησιμοποιεί Gorilla Glass 4 είναι το Samsung Galaxy Alpha το οποίο εκτός των άλλων έρχεται με πολύ λεπτή κατασκευή στα 7 χλστ. Το μπροστινό γυαλί της οθόνης είναι μόλις στα 0.4 χιλιοστά που σημαίνει ότι εκτός από την ανθεκτικότητα η εταιρεία πρόσεξε και το πάχος.

Το Gorilla Glass 4 είναι η πιο ανθεκτική επικάλυψη που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα προστατεύοντας κυρίως τη συσκευή από τις πτώσεις. Μπορεί να έφτιαξε πιο λεπτό γυαλί αλλά παράλληλα είναι πιο σκληρό στις κακουχίες που υπόκεινται οι συσκευές καθημερινά.

Το 4.7 ιντσών Samsung Galaxy Alpha με μεταλλικό frame εξ αρχής προορίστηκε ως ο ανταγωνιστής του iPhone 6 μιας που δεν είδαμε επικάλυψη από ζαφείρι στο iPhone βλέπουμε Gorilla Glass 4 στο Galaxy Alpha. Έρχεται με πλαστικό κάλυμμα πίσω που θυμίζει αρκετά το Samsung Galaxy S5, Exynos 5 chip που υποστηρίζει 6 LTE data, 12 Megapixel κάμερα με 4K Ultra HD video στα 30 frames per second.

Η Samsung εκτός από το design θέλησε να προσέξει και την ανθεκτικότητα του Samsung Galaxy Alpha.
        

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top