Asus: Τρολάρει την Apple για το Smart Battery Case

0
Την Τρίτη η Apple ανακοίνωσε επίσημη θήκη σιλικόνης με ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του iPhone 6s και iPhone 6 μέχρι 25 ώρες. Η Apple θεωρήθηκε ότι με τον τρόπο της παραδέχεται για πρώτη φορά ότι η μπαταρία των iPhone δεν είναι επαρκής και οι χρήστες έχουν τους λόγους τους να παραπονιούνται.

Η Apple Smart Battery Case, όπως ονομάζεται, δεν δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές για το design της και πολλοί χρήστες δεν παρέλειψαν να κάνουν τα σχόλιά τους.

Δε είναι όμως μόνο οι χρήστες, αλλά η Apple ως συνήθως είναι η «αγαπημένη» κι άλλων κατασκευαστών, η οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να την τρολάρουν σε κάθε στραβοπάτημα. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την Asus, η οποία ανέβασε μια εικόνα στο Twitter όπου συγκρίνει την θήκη που προτείνει η Apple με το Asus Zenfone Max (ενσωματώνει μπαταρία 5000mAh) και αναρωτιέται αν χρειάζεται να αγοράσει έξτρα μπαταρία.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και η μπαταρία βρίσκεται στην πίσω πλευρά σαν ένα μικρό εξόγκωμα, ενώ τα iPhone στην ουσία «κουμπώνουν» στο Lightning Connector που διαθέτει η θήκη. Η Apple δεν αναφέρει κάτι σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας παρά το ότι επεκτείνει το χρόνο ομιλίας μέχρι 25 ώρες. Η τιμή της θήκης φτάνει τα 99 δολάρια Η.Π.Α ενώ στη Γερμανία κοστίζει 119 ευρώ.













Πηγή











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top