LG G5: Έρχεται Φεβρουάριο με σκάνερ ίριδας;

0
Μετά την ανακοίνωση των LG G4 και LG V10, με την νέα χρονιά θα πάρε σειρά το LG G5. Οι μέχρι τώρα διαρροές για την ναυαρχίδα του 2016 είναι πολύ περιορισμένες, αλλά νέες πληροφορίες από την Κορέα μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για τα σχέδια της LG. Οι πηγές λένε ότι η ανακοίνωση του LG G5 μάλλον θα γίνει τον Φεβρουάριο, ενώ το LG G4 είχε ανακοινωθεί Απρίλιο.

Η ίδια αναφορά επισημαίνει ότι αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του LG G5, θα ξεκινήσει και η διάθεσή του στην παγκόσμια αγορά. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ισχύει κάτι τέτοιο, μια τέτοια κίνηση μοιάζει πολύ ενδιαφέρουσα. H LG φαίνεται πως θέλει να ανταγωνιστεί στα ίσα τη Samsung που λέγεται ότι θα ανακοινώσει το Samsung Galaxy S7 στις 21 Φεβρουαρίου ή και να την προλάβει.

Επιπλέον, λέγεται ότι το LG G5 θα έρθει με σκάνερ ίριδας αλλά και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Υποθέτουμε ότι το fingerprint scanner θα είναι τοποθετημένο και πάλι στην πίσω πλευρά του κινητού.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πολύ πιθανό να δούμε οθόνη 5.5 ιντσών QHD, μνήμη RAM 4GB, επεξεργαστή Snapdragon 820, κάμερα 21 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Σίγουρα θα έχει μεταλλικό frame, αλλά δεν γνωρίζουμε τι θα κάνει η LG με την υπόλοιπη κατασκευή, αν θα χρησιμοποιήσει μέταλλο ή όχι.







Πηγή









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top