OnePlus 3: Διέρρευσαν τα πρώτα renders – Χωρίς home button

0
Με το OnePlus 2 να είναι εδώ και λίγους μήνες διαυθέσιμο, ξεκίνησαν οι διαρροές για τον διάδοχό του OnePlus 3. Διέρρευσαν renders, τα οποία αν και σε χαμηλή ανάλυση, δείχνουν ότι μάλλον έχουμε μεταλλική κατασκευή αυτή τη φορά (brushed metal), αντί για sandstone που χρησιμοποιούν οι άλλες ναυαρχίδες.

H OnePlus χρησιμοποίησε το sandstone ακόμη και στις θήκες που λάνσαρε πρόσφατα για τα iPhone 6 και iPhone 6s. Οπότε, αν όντως χρησιμοποιήσει μέταλλο θα είναι σημαντική αλλαγή.

Στην μπροστινή πλευρά δεν βλέπουμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ίσως δώσει τη θέση του σε άλλους τρόπους ξεκλειδώματος, όπως σκάνερ ίριδας. Επίσης στην μπροστινή πλευρά φαίνεται πως θα είναι ενσωματωμένο το ηχείο.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η ίδια πηγή αναφέρει ότι θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 820, κάτι που ακούγεται αναμενόμενο καθώς σε όλες τις ναυαρχίδες της η OnePlus έχει βάλει high-end επεξεργαστή. Αυτό που ίσως δεν περιμέναμε να ακούσουμε είναι ότι η ανάλυση οθόνης θα παραμείνει 1080p. Η OnePlus φαίνεται πως αρνείται πεισματικά να κάνει την μετάβαση σε QHD.

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και θα χεριαστεί να περιμένουμε ακόμη λίγους μήνες για να δούμε τι έχει ετοιμάσει ο Κινέζος.










Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top