Το νέο ρολόι της Razer

0

Το πρώτο επίσημο ρολόι της Razer, το Nabu Watch

Η Razer στη φετινή έκθεση CES 2016, αποφάσισε να μας δείξει κάτι εντελώς καινούριο, που κανείς δεν περίμενε να δει. Μιλάμε για το νέο ρολόι χειρός της Razer, με την κωδική ονομασία Nabu Watch.






Το Razer Nabu Watch αποτελείται από μια backlit οθόνη, η οποία κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται για λειτουργίες, όπως χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, προβολή ειδοποιήσεων, ημερολόγιο και την προβολή παγκόσμιας ώρας. Η δεύτερη οθόνη, που βρίσκεται στο ρολόι, είναι τεχνολογίας OLED και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα «έξυπνα» χαρακτηριστικά της συσκευής, όπως η προβολή ειδοποιήσεων από το κινητό και το γνωστό «fitness tracking», καθώς παρέχεται αμφίδρομη επικοινωνία μέσω Bluetooth. Επιπρόσθετα, υπάρχει και η δυνατότητα εύκολης επικοινωνίας μεταξύ 2 συσκευών Nabu Watch, για τη μεταφορά στοιχείων που αφορούν τα κοινωνικά δίκτυα, όπως facebook, twitter κ.λπ., με μια απλή χειραψία.



Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Razer, η μπαταρία δίνει στην κύρια οθόνη διάρκεια ζωής 12 μηνών, σε αντίθεση με τη δευτερεύουσα OLED οθόνη που κρατά 7 ημέρες. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέσω καλωδίου USB.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το Razer Nabu Watch θα διατεθεί σε 2 μοντέλα, το Standard Edition με τιμή 149,99 δολαρίων και το Forged Edition με τιμή 199,99 δολαρίων. Οι δύο συσκευές είναι συμβατές με λογισμικό iOS 8 και άνω, καθώς και Android 4.3 και άνω, με διαθεσιμότητα μέσα στον Ιανουάριο του 2016.






Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top