Σε Beta το Survival Mode του Fallout 4

0
Όπως ανακοίνωσε και πριν περίπου μια βδομάδα η Bethesda, ξεκίνησε  το Beta για το Survival Mode του Fallout 4. Μαζί με την ανακοίνωση στο αντίστοιχο Tweet, η Bethesda αποκάλυψε και τις λεπτομέρειες που θα μετατρέψουν το γνωστό σε όλους μας Commonwealth σε ακόμη πιο άγριο και ανελέητο.

Τον προηγούμενο μήνα σε ένα ποστ στην γνωστή ιστοσελίδα Reddit, ο χρήστης rayQuGR,  παρουσίασε μια μεγάλη λίστα με όλα τα περιεχόμενα του Survival Mode. Η Bethesda σύντομα μετά το ποστ που αφορούσε το υποτιθέμενο leak, δήλωσε πως το σχέδιο για το Mode ήταν σε πολύ αρχικά στάδια και πως ακόμη οι developers «παίζανε» με αυτό. Όμως τελικά η έναρξη του beta έγινε συντομότερα από όσο περιμέναμε, και μαζί με αυτήν επιβεβαιώθηκαν πολλά στοιχεία από την λίστα του rayQuGR, όπως ότι δεν θα υπάρχει quicksave ή fast travel. Επίσης πράγματα όπως ωμό φαγητό, βρώμικο νερό ή η επαφή με διάφορα χημικά  θα έχουν μια πιθανότητα να σκοτώσουν τον παίκτη. Χτυπημένα άκρα δεν θα θεραπεύονται από μόνα τους, ακόμη και το βάρος θα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην υγεία του παίκτη και γενικότερα, η λίστα με ασθένειες και παθήσεις είναι αρκετά μεγάλη. Ακόμα και τα κρεβάτια θα υπάρχουν σε διάφορα είδη, από τα οποία το καθένα θα προσφέρει διαφορετική ποιότητα ξεκούρασης στον παίκτη.

Σε ένα πρόσφατο blog post η Bethesda μίλησε για κάποιους βασικούς άξονες γύρω από τους οποίους στρέφεται το Survival Mode. Αυτοί είναι η στρατηγική και γενικότερα η σωστή λήψη αποφάσεων, η εξερεύνηση με κύριο στόχο να χαμηλώσει η ταχύτητα της προόδου του παιχνιδιού, η σωστή διαχείριση των πόρων  αναγκάζοντας τον παίκτη να προετοιμάζεται σωστά πριν από κάθε αποστολή, και τέλος να αυξηθεί γενικότερα ο ρεαλισμός. Η εισαγωγή του Survival Mode ήταν κάτι που η Bethesda ήθελε πολύ να κάνει, και μετά την κυκλοφορία του Fallout 4 διαπίστωσε πως το ίδιο ήθελε και το community.

Προς το παρόν η Bethesda δεν έχει μιλήσει καθόλου για το πότε το Survival Mode θα βγει από το Beta, αλλά η εταιρία έχει εκφράσει θερμά την επιθυμία, όσοι συμμετάσχουν σε αυτό, να παρέχουν πληροφορίες για το πως πηγαίνει. Ελπίζουμε λοιπόν το καινούργιο  αυτό Mode να μας προσφέρει πολλές νέες εμπειρίες στο Commonwealth, και μέχρι να το απολαύσουμε στο έπακρο μετά την ολοκλήρωση του Beta, Game On!



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top