Έρχεται το Prey for the Gods!

0


Την επιρροή που είχε το Shadow of the Colossus, και πριν από αυτό, το Ico, στον χώρο του gaming design κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει, καθώς οι Team-Ico, developers των δύο αυτών παιχνιδιών, έδειξαν πως δεν χρειάζονται υπερβολικά δουλεμένα γραφικά ή θεϊκό gameplay για να αποκαλεστεί ένα παιχνίδι «αριστούργημα», αλλά μια ενδιαφέρουσα ιστορία σε συνδυασμό με μια πρωτότυπη ιδέα μέσα σε ένα απλό και μινιμαλιστικό περιβάλλον αρκούν.

Η επιρροή αυτή λοιπόν φάνηκε και σε αυτό το νέο δημιούργημα των No Matter Studio, ονόματι Prey for the Gods, το οποίο πρόσφατα ξεκίνησε την Kickstarter εκστρατεία του με στόχο τα 300,00$ USD, έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο χρηματικό στόχο. Το Prey for the Gods είχε αποκαλυφθεί πέρσι τον φθινόπωρο μέσα από ένα μικρό reveal trailer, και καθιστά ένα τρομακτικά μεγάλο σχέδιο για ένα τόσο μικρό studio, καθώς το παιχνίδι στοχεύει να έχει πληθώρα πραγμάτων και μεγάλο βάθος. Για παράδειγμα, το σκεπτικό των μαχών με τους αντίστοιχους κολοσσούς θα είναι ίδιο με αυτό του Shadow of the Colossus μόνο που εδώ, κάθε κολοσσός θα πρέπει να προσεγγίζεται από τον παίκτη με τελείως διαφορετική τακτική. Επίσης το Prey for the Gods δεν περιορίζεται στο να είναι ένα απλό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας, αλλά συμπεριλαμβάνει μέσα και το survival είδος, πράγμα που αυτομάτως σημαίνει πως ο παίκτης θα πρέπει να βρίσκει τρόφιμα, στέγη καθώς επίσης θα πρέπει να διαχειρίζεται σωστά τους πόρους του.

Το παιχνίδι επίσης θα εμπεριέχει ένα περίπλοκο καιρικό σύστημα, με πολλές και διαφορετικές καιρικές συνθήκες τις οποίες ο παίκτης θα πρέπει να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν, καθώς μπορεί να δίνουν πλεονέκτημα σε αυτόν ή στον κολοσσό με τον οποίο παλεύουν εκείνη τη στιγμή. Μια καλύτερη ματιά στο Prey for the Gods μπορούμε να ρίξουμε στο Official Trailer παρακάτω.

To σχέδιο του No Matter studio είναι στο παιχνίδι αρχικά να περιλαμβάνονται 5 bosses, αλλά να προστεθούν περισσότεροι ανάλογα με την επιτυχία που θα έχει το παιχνίδι. Επίσης το στούντιο δήλωσε ότι υπολογίζει πως περίπου το 25% του παιχνιδιού είναι ήδη έτοιμο, και τα περισσότερα χρήματα του Kickstarter project θα ξοδευτούν στην κυκλοφορία του. Ελπίζουμε λοιπόν το Prey for the Gods να σταθεί στο επίπεδο του Shadow of the Colossus ως μία αναβαθμισμένη του μορφή, αλλά μέχρι να το μάθουμε, Game On!







πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top