Έρχεται το Romance of the Three Kingdoms XIII

0


Η Civic Development και η Bond Systems αποκάλυψαν ένα λεπτομερές trailer και νέα gameplay videos παρουσιάζοντας τα διπλωματικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε για τον εορτασμό της 30ης επετείου και η Koei Tecmo Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την θριαμβευτική επιστροφή της στο στρατηγικό franchise με το λανσάρισμα του Romance of the Three Kingdoms XII. Προσφέροντας ένα άριστο τεχνικά στρατηγικό gameplay μαζί με μια συναρπαστική και ιστορικά ακριβή αφήγηση, το Romance of the Three Kingdoms θα είναι διαθέσιμο στις 8 Ιουλίου του 2016 για το Playstation 4 καθώς και για PC μέσω του Steam.

Στο Romance of the Three Kingdoms XIII, οι παίκτες θα βιώσουν μια ολοκληρωμένη οπτική της πλούσιας ιστορίας της Κίνας και πλούσια CG cutscenes που αναδεικνύουν τα πιο ηρωικά κατορθώματα των ισχυρότερων, πιο σοφών και ισχυρών προσώπων της εποχής των Τριών Βασιλείων. Καθώς οι παίκτες θα μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν τις στρατηγικές επιλογές του παιχνιδιού και να αξιοποιούν την προηγμένη μηχανική του, θα μπορούν να επηρεάσουν τα γεγονότα και να οδηγήσουν στην ενοποίηση του 2ου αιώνα της Κίνας. Οι παίκτες μπορούν να κυριαρχήσουν στην ηγεσία ως ένα από τα 700 ιστορικά πρόσωπα κατά τη διάρκεια μιας ταραγμένης εποχής με πολιτική αστάθεια, μεγάλες συγκρούσεις και ανθρώπινα δράματα.

Εξερευνήστε τις μυριάδες των εμπειριών μέσα στο κόσμο της Romance of the Three Kingdoms XIII, καλύπτοντας την πολιτική ανάπτυξη, τη διπλωματία, τις συζητήσεις, τις μονομαχίες, κτλπ, με το gameplay να αλλάζει ανάλογα με την κατάσταση. Οι πόλεις μπορούν να κατασκευαστούν, οι συμμαχίες μπορούν να αναπτυχθούν ή οι «σπασμένοι» στρατοί μπορούν να συγκεντρωθούν και να αναπτυχθούν. Το Romance of the Three Kingdoms XIII, υπερηφανεύεται πως θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την επίλυση συγκρούσεων συμπεριλαμβανομένων σύνθετων ισχυρών επιλογών του στρατού, ενώ έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για την ενσωμάτωση της διπλωματίας και των προσωπικών σχέσεων, δίνοντας στον παίκτη ένα επιπλέον κίνητρο για να οικοδομηθεί ένα σταθερό και πιστό δίκτυο φίλων και συμμάχων.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δυο λειτουργιών, όπου στην πρώτη περιέχεται μία μορφή εκστρατείας που παρέχει την ελευθερία να επιλέξετε ένα έτος έναρξης και να προσαρμόσετε τον πίνακα με τις προτιμήσεις του παίκτη και στη δεύτερη, που είναι το Hero Mode, έχετε την δυνατότητα να ακολουθήσετε ιστορικά γεγονότα και να μάθετε από παίκτες τις λειτουργίες του παιχνιδιού. Οι παίκτες πρέπει να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν μια αγαπημένη ιστορική φιγούρα ή αν θα ξεσηκωθούν και διεκδικήσουν τη θέση τους στην ιστορία με τη συνένωση της Κίνας υπό το δικό τους πανό!








πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top