Meizu: Ετοιμάζει την απάντηση στο Xiaomi Mi Mix; [renders]

0
Το Xiaomi Mi MIX ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες και τράβηξε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή 6.4 ιντσών οθόνη του. Σύμφωνα με την Xiaomi η οθόνη καλύπτει το 91.3% της μπροστινής πλευράς (τελικά στην πραγματικότητα καλύπτει το 84.16%).

Το πρώτο flash sale την Παρασκευή ξεπούλησε σε μόλις 10 δευτερόλεπτα και όπως είναι αναμενόμενο, περιμένουμε παρόμοιες συσκευές και από άλλους κατασκευαστές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το κινέζικο Weibo, η Meizu είναι αυτή που ετοιμάζει τον αντίπαλο του Xiaomi Mi MIX.

Διέρρευσαν renders από μια συσκευή με υψηλή αναλογία οθόνης-συσκευής. Οι πληροφορίες θέλουν την Meizu να κάνει την επίσημη ανακοίνωση 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.
Αν οι φωτογραφίες είναι πράγματι από συσκευή της Meizu, που θα έρθει τον επόμενο μήνα, τότε έχουμε υψηλότερη αναλογία οθόνης-συσκευής. Ενώ το Xiaomi Mi MIX έχει bezel στην κάτω πλευρά, η οθόνη του Meizu καλύπτει όλη την μπροστινή πλευρά του κινητού. Υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στο γυαλί της οθόνης (ίσως Qualcomm ultrasonic scanner).


meizu

meizu

meizu

meizu






Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top