Nokia D1C: Renders σε τρια διαφορετικά χρώματα

0
Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην επερχόμενη επιστροφή της Nokia στα smartphones, η οποία αυτή τη φορά θα επιλέξει Android. Μέχρι να φτάσουμε στο τρίμηνο που διανύουμε, το συμβόλαιό της με τη Microsoft δεν της επέτρεπε να χρησιμοποιήσει το Nokia brand σε νέα smartphones.

Οι πληροφορίες τη θέλουν να κυκλοφορεί νέα smartphones αρχές του 2017 και ακούμε συχνά για το Nokia D1C. Το κινητό έχει περάσει από AnTuTu και Geekbench Android 7.0. Σήμερα το κινέζικο Weibo δημοσιεύει εικόνες που αναφέρεται ότι είναι renders του smartphone.

Tο Nokia D1C φαίνεται ότι θα διατεθεί σε χρυσό, μαύρο και λευκό χρώμα, το logo της Nokia είναι στην μπροστινή, επάνω δεξιά πλευρά, ενώ αναμένεται να έχει και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το AnTuTu αναφέρει ότι το Nokia D1C θα έρθει με ανάλυση οθόνης 1080×1920 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 430, Adreno 505 GPU. Η μνήμη RAM θα είναι 3GB και η ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Διαθέτει κάμερα 13 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

Προφανώς δεν πρόκειται για smartphone επιπέδου ναυαρχίδας, αλλά η Nokia ίσως θα θέλει πρώτα να «δοκιμάσει τα νερά» με κάτι πιο προσιτό.


nokia d1c renders

nokia d1c renders

nokia d1c renders





Πηγή





 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top