ArmA 3: Zeus DLC

0
Πάρτε τον ρόλο του Game Master σε στυλ... Dungeons & Dragons και φτιάξτε αποστολές στο multiplayer σε πραγματικό χρόνο. Διαθέσιμο από σήμερα. [UPDATE]

Η Bohemia Interactive ετοιμάζει κάτι πολύ ενδιαφέρον για το multiplayer του ArmA 3. Στο δωρεάν DLC με τίτλο Zeus, θα έχετε την δυνατότητα να γίνετε... θεοί αλλάζοντας κατά βούληση την ροή της μάχης και δημιουργώντας σενάρια σε πραγματικό χρόνο.

Όντας Game Master, θα βλέπετε ολόκληρο τον χάρτη από ψηλά και με την βοήθεια των διαθέσιμων εργαλείων θα μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε spawn οχήματα για τους παίκτες, να τους κλείσετε τον δρόμο, να ορίσετε objectives, να αλλάξετε τις καιρικές συνθήκες ή ακόμα και να εξαπολύσετε... κεραυνούς!



Θα μπορείτε να γίνετε Game Master σε όλα τα modes, ακόμα και στα σενάρια που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες, αλλά θα έχετε την περισσότερη ελευθερία στο νέο Zeus Game Master mode. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον ως concept και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο σε FPS game. Το Zeus DLC θα προσθέσει σίγουρα λίγο... άρωμα από Dungeons & Dragons στον εξομοιωτή πολέμου της Bohemia, κάτι που εντέλει θα το κάνει πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό αφού θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν περιμένετε.

Διαβάστε το review του ArmA 3 από το GameWorld.

Το Zeus DLC θα διατεθεί δωρεάν στο δεύτερο τρίμηνο του 2014.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top