Huawei, leaked φωτογραφίες από την επόμενη ναυαρχίδα και το Ηuawei Honor

0
Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Huawei έχει κωδική ονομασία «Mulan» και σήμερα βλέπουμε leaked φωτογραφία και χαρακτηριστικά που περιμένουμε να έχει η συσκευή. Μαζί με το Huawei Mulan εμφανίζεται και press render του Huawei Honor.

H φωτογραφία του Huawei Mulan δείχνει design το οποίο μπορούμε να πούμε ότι μοιάζει με το Huawei Ascend P7 και πολύ λεπτό πάχος. Βλέπουμε microUSB θύρα και ότι δεν έχει κουμπί για την κάμερα.

huawei-mulan-leaked-01-570

Ενδιαφέρον έχει η παρουσία της συσκευής στο AnTuTu benchmark, όπου επιβεβαιώνονται οθόνη 1080p, Hisilicon Kirin 920 chipset με 1.3GHz octa-core CPU, Mali-T624 GPU και 3GB RAM.

Η εξωτερική κάμερα είναι στα 13MP με 4K video recording ενώ η μπροστινή είναι 5MP. Τρέχει με Android 4.4.2 KitKat και έχει 16GB ενσωματωμένη μνήμη, που δεν έχει επιβεβαιωθεί αν μπορεί να επεκταθεί. Το εντυπωσιακό είναι ότι σκοράρει 38,000 πόντους στο AnTuTu.

huawei-mulan-benchmark-570

huawei-mulan-leaked-04-570

Μαζί με το Huawei Mulan εμφανίζεται και press render του επερχόμενου Huawei Honor. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες γι αυτό, αλλά η σειρά έχει mid-range value for money συσκευές.

huawei-honor-render-570

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top